Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TOTO že je ona?! Na markizáckej Farme za milú mamičku a v realite... Fúha!

Lenka Horníková Zobraziť galériu (8)
Lenka Horníková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - To čo so sebou porobila?! Lenka Horníková (20) je jednou zo súťažiacich najnovšej série Farmy, kde sa pokúsi zabojovať o rozprávkovú výhru v podobe 75 000€. Kým pred štartom šou bola prezentovaná ako nežná mladá mamička, v skutočnosti je to veru poriadna raketa. Pozrite sa sami!

Takmer sa na seba nepodobá! Krásna brunetka a mamička 8-mesačného synčeka si hneď po úvodnom predstavení získala množstvo diváckych sympatií. V živote to totiž rozhodne nemala ľahké. S rodinou si prešla obrovskými finančnými problémami, ktoré ich na istý čas dostali na ulicu, pretože kvôli exekúcii prišli o byt.

Lenka Horníková na prvý pohľad vyzerá ako nežná žienka.
Zobraziť galériu (8)
Lenka Horníková na prvý pohľad vyzerá ako nežná žienka.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V Lenkin prospech rozhodne hrá aj jej výzor. Tvár ako bábika, nevinný úsmev a krásna postava. Aj to sú atribúty, ktoré patria medzi najväčšie zbrane skromnej a milej brunetky. Keď sa však človek dostane na Horníkovej intagramový profil, neverí vlastným očiam. V porovnaní s oficiálnymi promo fotkami totiž vyzerá ako úplne iná žena.

V súkromí vie byť poriadna dračica.
Zobraziť galériu (8)
V súkromí vie byť poriadna dračica.  (Zdroj: Instagram L.H.)

TOTO že je ona?!
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram L.H.)

Na záberoch nechýbajú zvodné pohľady, dráždivé pózy či našpúlené pery. Mladá mamička je rozhodne poriadny kus a o záujem mužov zrejme na Farme nebude mať núdzu. Ako priznala v prvej časti, s otcom jej synčeka jej to nevyšlo a na bábätko zostala sama. A to ju priviedlo k činnosti, na ktorú teraz spomína so slzami v očiach. „Keďže som nemala dostatočné vzdelanie, tak som išla robiť tantrickú masérku. Preto, aby som pomohla sebe a rodine. Nevedela som, ako inak si zarobiť peniaze,” prezradila krehká brunetka. „Hanbím sa za svoju minulosť,” dodala utrápene. 

TOTO že je ona?!
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma XLenka Horníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu