Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prsnatá markizácka blondína: Verejne flirtovala s iným, teraz sa vydala... Aha, aká nevesta!

Eva Zelníková Zobraziť galériu (11)
Eva Zelníková (Zdroj: TV MARKÍZA)

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO - Na markizáckych obrazovkách zaujala Eva Zelníková (23) nielen svojou postavičkou a prednosťami, ktoré riešili aj jej kolegovia na Farme. Neprehliadnuteľný bol najmä jej blízky vzťah k Stanovi, ktorý súťažil spolu s ňou. Napriek dotykom a citom, ktoré bolo vidieť pred kamerami, jej snúbenec veril a už si ju aj vzal za manželku.

Farma 9 bola zaujímavá aj tým, že všetci si všimli, ako to iskrí medzi Evou Zelníkovou a Stanom Madzíkom. Dvojica bola neustále spolu, navzájom sa dotýkali a objímali. Napriek tomu snúbenec Matúš o ukončení vzťahu s obdarenou blondínkou neuvažoval. „Na záberoch sú iba obyčajné pusy na čelo,“ povedal pre Topky Matúš, ktorý zdôraznil, že priateľke na 100% verí. 

Prsnatá markizácka blondína: Verejne
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Facebook E.Z.)

A nič sa na tom nezmenilo ani po tom, ako Eva opustila statok. Nezaškrípalo to medzi nimi a dokonca sa rozhodli, že sa vezmú. Svadbu už majú za sebou. Na instagrame sa objavili aj zábery z ich veľkého dňa. „Máme to za sebou, už je zo mňa pani,” informovala v sobotu podvečer Zelníková. Svadby sa zúčastnil aj hospodár Martin. 

Viac záberov nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Eva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu