Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovský šok pre Haklovú: Jej syn (20) chodí s exfarmárkou... Má aj dieťa!

Monika Haklová zažila kvôli synovi nečakaný šok! Zobraziť galériu (12)
Monika Haklová zažila kvôli synovi nečakaný šok! (Zdroj: Facebook M.H.)

BRATISLAVA - Farma sa nedávno otriasla kvôli novým členom. K pôvodným súťažiacim sa pridali štyria banditi a medzi nimi aj syn niekdajšej farmárky Moniky Haklovej (43), ktorá sa ukázala v druhej sérii. Práve ju čakal obrovský šok, keď sa zo sociálnych sietí dozvedela o vzťahu Filipa (20) s inou exfarmárkou!

Prešla len chvíľa odvtedy, čo sa mladý Filip Hakl objavil na aktuálnej markizáckej farme a spolu s ďalšími tromi banditkami zamiešal karty. Farmári si tak musia zvyknúť na nových členov osadenstva. A nie sú jediní, čo si musia zvykať. So šokujúcou správou o svojom synovi sa musí vysporiadať aj exfarmárka Monika Haklová. Informáciu, ktorú sa dozvedela, by skôr čakala priamo od svojho syna než od jeho novej frajerky.

Filip Hakl sa objavil na Farme X s tromi dievčatami v úlohe banditov.
Zobraziť galériu (12)
Filip Hakl sa objavil na Farme X s tromi dievčatami v úlohe banditov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

A nie je ňou nik iný ako exfarmárka, ktorá z projektu Markízy zdupkala domov za svojím synom, Lenka Horníková. Práve mladá mamička z Trnavy padla do oka Haklovej synovi. Len keby jej to Filip oznámil sám a nemusela sa to dozvedieť z Lenkinho príbehu na sociálnej sieti. „Infarkt ma skoro trafil, to čo má byť? Toto som našla na instagrame! Bývala farmárka Lenka Horníková toto zdieľala – halooo, to je vtip??? Filip Hakl, to vážne????“ vyjadrila svoje prekvapenie mama banditu.

Haklovú takmer porazilo.
Zobraziť galériu (12)
Haklovú takmer porazilo.  (Zdroj: Facebook M.H.)

Podľa slov Horníkovej tvoria s Filipom pár už nejaký ten čas. „Ahojte, málokto vie, keďže sme sa to snažili čo najviac utajiť kvôli pripravovanej reality show atď... A bolo toho na nás veľa, že sme s Filip Hakl spolu. Veľmi mu držím palce na Farme a už sa teším, až sa vráti. Cítim to tak, že sa chcem s vami o túto šťastnú správu podeliť,“ napísala exfarmárka na svoj Instagram čím nešokovala len frajerovu mamu, ale určite aj svoje okolie a sledovateľov.

Haklovú skoro trafil šľak, keď sa dozvedela o synovej frajerke!
Zobraziť galériu (12)
Haklovú skoro trafil šľak, keď sa dozvedela o synovej frajerke!  (Zdroj: Facebook M.H.)

Viac o téme: FarmaMonika HaklováLenka HorníkováFilip Hakl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu