Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Haasová sa predviedla ako úplná fúria: Zúrivé scény na verejnosti!

Zuzana Haasová sa predviedla ako úplná fúria. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Haasová sa predviedla ako úplná fúria. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Zuzana Haasová (36) je obľúbenou slovenskou herečkou. Verejnosť ju vníma predovšetkým ako manželku neporiadneho Dudka zo starých sérií jojkárskeho Paneláku. No a nespratného partnera musela riešiť aj najnovšie. Opíjal sa s kamarátmi na verejnosti, a tak... Blondínka nabehla do baru a urobila mu tam poriadnu scénu!

Reč je o novom klipe k piesni Láska skupiny Kmeťoband. Tam si plavovláska zahrala partnerku Igora Kmeťa staršieho, s ktorým mala len samé problémy. Spevák totiž vo videu rád pozeral na dno pohárika a jeho obľúbeným miestom na oddych bol bar. 

No a Zuzana Haasová v úlohe naštvanej milenky vtrhla na miesto činu, urobila tam poriadny cirkus a svojho neporiadneho partnera zo zlej spoločnosti doslova vytrhla a odviedla domov. Veď skrátka, presvedčte sa sami, videoklip nájdete pod článkom.

Zaujímalo nás, prečo si spevák na stvárnenie tejto úlohy vybral práve známu plavovlásku. „Lebo sa mi páči, ako hrá, v seriáli som ju videl. A má blízko ku Kmeťobandu,“ odôvodnil nám stručne známy spevák. 

 

Viac o téme: Zuzana HaasováIgor Kmeťo st.Kmeťoband
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu