Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

To ako vyzerá?! Z výzoru manželky Igora Kmeťa tesne po pôrode padnete na zadok!

Igor Kmeťo s manželkou Vierkou. Zobraziť galériu (4)
Igor Kmeťo s manželkou Vierkou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Wau! Len pred pár týždňami verejnosť prekvapila informácia, že Vierka (48), manželka Igora Kmeťa (59), je v siedmom mesiaci tehotenstva a dnes už je maminou rozkošného dvojtýždňového bábätka. A hoci je chlapček skutočne roztomilý, za zmienku stojí aj sama pani Kmeťová, na ktorú by len málokto povedal, že nedávno porodila. Posúďte sami!

Keď sme pred pár dňami novopečeného tatina stretli na krste albumu Dary Rolins, o svojej polovičke a synčekovi Deniskovi hovoril v samých superlatívoch. „Toto je už moje piate dieťa, ale ja neviem toto... chytil som mu prstíčky a to je strašné, normálne sa mi chlpy stavajú! Bomba... To kto neskúsil, musí skúsiť,“ povedal nám vtedy nadšený Igor.

Okrem chlapčeka si však nevedel vynachváliť ani svoju novomanželku. „Ona je teraz týždeň po pôrode a brucho má už normálne menšie ako ja, veľmi dobre vyzerá,“ smial sa spokojný hudobník. Slovo dalo slovo, a tak sme sa s lídrom populárneho Kmeťobandu dohodli, že Topkám poskytne čerstvé zábery Vierky a malého Deniska.

To ako vyzerá?! Z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Igor Kmeťo Archív)

A ako sa ukázalo, vôbec nepreháňal. Pani Kmeťová na záberoch síce vyzerá jemne vyčerane, čomu sa nemožno čudovať, no zároveň sa nedá uprieť, že len pár dní po pôrode je z nej opäť poriadna kočka, ktorá má k svojim pôvodným ženským krivkám naozaj blízko. Len ťažko uveriť, že žena na fotografii priviedla na svet malého Deniska iba zopár dní pred jej vznikom.

Rozkošné bábätko rastie ako z vody.
Zobraziť galériu (4)
Rozkošné bábätko rastie ako z vody.  (Zdroj: Igor Kmeťo Archív)

Čo sa týka najmladšieho člena rodiny Kmeťovcov, tomu už teraz nemožno uprieť spoločné rysy so slávnym tatkom, a tak možno už čoskoro uvidíme, či Denisko podedil aj rodinné muzikantské gény. Šťastnej rodinke prajeme hľavne veľa zdravia, síl a radosti zo skutočne podareného bábätka.   

VIDEO: Takto sa Igor Kmeťo pochválil svojim fanúšikom na Facebooku, že sa stal päťnásobným otcom.

Kmeťo a jeho dieťa

Viac o téme: Igor KmeťoKmeťoband
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu