Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

To je trapaaaaas: Markíza, toto ste vedeli?!

Červený kmeň Pula Zobraziť galériu (7)
Červený kmeň Pula

BRATISLAVA – Toto vás dostane! Televízia Markíza na svoje obrazovky začiatkom septembra priniesla nový formát Ostrov, ktorý je plný napätia, šokujúcich zvratov a chvíľ plných nebezpečenstva. V tejto dobrodružnej reality šou bojujú o rozprávkovú výhru dve skupiny súťažiacich. Pozorný divák tohto formátu si však všimol, že žlto-modrej televízii sa pritrafil v šou menší trapas. Názov jedného z tímu je v preklade totiž poriadne vulgárny. Bol to zámer, či náhoda?!

Markizácky reality formát Ostrov nie je tak úspešný, ako by vedenie zo Záhorskej Bystrice zrejme čakalo, no napriek tomu si našiel niekoľko skalných fanúšikov. Jeden z nich sa nám dokonca ozval s tým, že Markíza, ktorá patrí do portfólia CME podobne ako televízne stanice v Čechách, v Bulharsku, Rumunsku, Chorvátsku a Slovinsku, sa v tejto šou dopustila nechtiac menšieho trapasu.

V tejto dobrodružnej reality šou bojujú o rozprávkovú výhru dve skupiny súťažiacich, a práve názvy kmeňov sa stali podľa pozorného diváka „kameňom úrazu“. Ten nás totiž upozornil, že názov Pula, ktorý získal červený kmeň prekladom svojej farby do filipínštiny, v inom jazyku znamená poriadnu nadávku.

„Neviem, prečo im tak nadávajú. Dajte si Pula do rumunčiny a preloží vám čurák, čiže skupina čurákov, ale toto i tak nie je ten pravý preklad. Ten znie omnoho sprostejšie. Dúfam, že sa pobaví Slovensko na tom, lebo Rumuni sa určite bavia,“ napísal nám divák, ktorý sa nad tým celým iba usmieva. Paradoxne, názov druhého tímu je Asul, čo v preklade z rumunčiny znamená eso. Pre Rumunov žijúcich na Slovensku tak proti sebe bojujú čuráci a esá. Nuž, blbá náhoda... 

Viac o téme: Ostrov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu