Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dráma, napätie a... Krv tiekla potokom: Krutý štart markizáckeho Ostrova!

Markizácka reality šou Ostrov odštartovala dosť kruto. Zobraziť galériu (13)
Markizácka reality šou Ostrov odštartovala dosť kruto. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Bude to ešte náročné! Na obrazovkách Markízy v utorok odštartovala nová reality šou Ostrov. O to, že pôjde o poriadne veľké dobrodružstvo, avizovali už reklamné spoty. No už prvá epizóda dokázala, že to neboli len reči. Hneď v úvode si totiž súťažiaci prežili drámu, napätie a... Prišlo aj na hrôzostrašné zranenie. Krv tiekla potokom!

Markíza na svoje obrazovky včera večer priniesla nový formát, ktorý sľubuje dobrodružstvo, napätie a chvíle plné nebezpečenstva. Skupina súťažiacich totiž bojuje o rozprávkovú výhru, no napokon aj o holý život na opustených ostrovoch, ktoré sú plné divokých zvierat. 

A už prvá epizóda dokázala, že to neboli len „husté“ reči... Hneď v úvode totiž odvážlivci pocítili neistotu a strach o svoju budúcnosť v projekte. Veď už po prílete na Filipíny museli bojovať o svoje miesto na ostrove. Mali bežať k odstavenému autobusu. A ten čo bol najpomalší? Skrátka vypadol! 

Táto „skúška“ sa stala osudnou 18-ročnej Lulu, ktorá sa v hre dlho neohriala. A po nej sa s projektom musela rozlúčiť aj ďalšia dievčina - nepodarilo sa jej totiž z mora dostatočne rýchlo dostať na pevninu - bola najpomalšia. „Nechcem ísť ešte domov. Veď som tu poriadne ani nebola,“ povedala so slzami v očiach vypadnutá Barbora. 

Prvá časť však priniesla aj prvé hrozivé zranenie. Zdravotníci museli zasahovať pri rozbitej hlave. „Utekal som a ja neviem. Proste som videl ten otvor, vbehol som tam a ja som len nechápal, o čo tomu doktorovi ide, veď ja som úplne fit,“ povedal Rišo s obviazanou hlavou. No zdá sa, že v novej šou to bude ešte zaujímavé. 

Súťažiaci Rišo si hneď v úvode šou rozbil hlavu.
Zobraziť galériu (13)
Súťažiaci Rišo si hneď v úvode šou rozbil hlavu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Ostrov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu