Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Víťaz markizáckej reality šou Ostrov známy: Vyhral 100 000 eur!

Filip sa stal absolútnym víťazom reality šou Ostrov. Zobraziť galériu (3)
Filip sa stal absolútnym víťazom reality šou Ostrov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Včera sa na obrazovkách televízie Markíza rozhodlo o definitívnom víťazovi reality šou Ostrov. Po dlhých 42 dňoch strávených v drsnej divočine, sa do záverečnej Kmeňovej rady prebojoval Filip a Viera. O ich osude následne rozhodla porota zložená z niekdajších spolubojovníkov. Výhru 100 000 eur a titul vládcu Ostrova si odniesol Filip!

Markizácka reality šou Ostrov včera ohlásila svoj definitívny koniec. Po dlhých 42 dňoch tvrdého boja o holý život sa vo štvrtok večer konala záverečná Kmeňová rada, do ktorej sa prebojovali muž a žena - Filip a Viera. 

O svojom osude však už nerozhodovali sami, ale o tom, kto si z projektu odnesie rozprávkovú výhru 100 000 eur, napokon zahlasovali bývalí spolubojovníci. Tí víťazstvo a titul vládcu Ostrova dopriali Filipovi. Ten krátko po vyhlásení výsledkov tomu nedokázal uveriť. 

„Moje pocity sú ťažko popísateľné. Myslím, že to na mňa všetko ešte doľahne a super, vidím tu okolo seba hrozne fajn ľudí. Či už ľudí, ktorí so mnou absolovali Ostrov, alebo svojich blízkych a som tomu nesmierne vďačný, že môžem mať všetkých naokolo. A vravím, ťažko popísať tie pocity, pretože to ešte len prichádza nejako postupne,“ povedal Filip.

Výhru 100 000 eur si odniesol Filip.
Zobraziť galériu (3)
Výhru 100 000 eur si odniesol Filip.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Video: Reakcia Filipa krátko po víťazstve

Viac o téme: Ostrov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu