Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Idol tínedžeriek už má 45: Stále SEXI... alebo?!

Milo Ventimiglia Zobraziť galériu (4)
Milo Ventimiglia (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES - Idolom -násťročných dievčat sa stal herec Milo Ventimiglia vďaka seriálu Gilmore Girls. Odvtedy však už uplynulo pomerne dosť času a on dnes oslavuje 45 rokov. Pozrite, ako teraz vyzerá.

Milo Ventimiglia sa narodil 8. júla 1977. V mladosti si vyskúšal zápasenie aj divadlo. A práve hereckému umeniu sa neskôr začal venovať aj profesionálne. 

Galéria: Milo Ventimiglia

Od 18 rokov dostával menšie úlohy vo filmoch aj seriáloch. Ako 24-ročný začal účinkovať v seriáli Gilmore Girls, vďaka čomu sa stal známym prakticky na celom svete a pre mnohé dievčatá sa stal vysnívaným chlapcom. V projekte pôsobil niekoľko rokov, objavil sa aj v krátkom pokračovaní z roku 2016. 

Idol tínedžeriek už má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Warner Bros.)

Hneď po Gilmorkách získal väčšiu úlohu v seriáli Hrdinovia. Neskôr účinkoval v projektoch ako Mob City, Chosen, The Wispers, Gotham, This is us. Milo sa objavil napríklad vo filmoch Rocky Balboa, Grace, monacká kňažná, Creed 2, Umenie tancovať v daždi. 

S Alexis Bledel, s ktorou tvoril pár v seriáli, chodil aj v skutočnosti. Potom randil aj s kolegyňou Hayden Panettiere z Hrdinov. Už dlhší čas nie je jasné, či po svojom boku aktuálne niekoho má. 

Minulý rok herec prezradil, že jeho priateľky to s ním majú naozaj ťažké. „Všetko je až na druhom mieste za prácou – všetko. Mal som priateľstvá a vzťahy, ktoré kvôli tomu zažívali ťažké časy,” povedal Milo. Ako dodal, po práci si síce nájde čas na spoločné jedlo s priateľkou, ale len čo doje, okamžite sa zas zatvára do domácej pracovne a venuje sa príprave na ďalší deň nakrúcania. 

Nuž, iskru má tento herec stále, ale takýto vzťah je asi náročný pre každú ženu. 

Idol tínedžeriek už má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter VM)

Navyše, kvôli niektorým projektom musí Ventimiglia meniť svoj imidž a v seriáli This is us mu to zvyčajne až tak nepristane. 

Milo Ventimiglia
Zobraziť galériu (4)
Milo Ventimiglia  (Zdroj: ctv)

Viac o téme: Milo Ventimiglia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu