Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Fešák zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov: TAJNÁ SVADBA s krásnou modelkou a... Je tehotná?!

Milo Ventimiglia Zobraziť galériu (3)
Milo Ventimiglia (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - To sú krásne novinky! Herec Milo Ventimiglia (46), ktorý si srdce mnohých (nielen Sloveniek) získal účinkovaním v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov, si svoje súkromie úzkostlivo stráži. V uplynulých dňoch sa však v súvislosti s jeho menom objavili v médiách zaujímavé správy.

A to, že zo sympatického herca je už ženáč. Jeho vyvolenou sa stala 35-ročná modelka havajského pôvodu Jarah Mariano. Ako informuje napríklad Us Weekly, dvojica v tajnosti spečatila svoju lásku svadbou už začiatkom tohto roka. „Išlo o súkromný obrad, ktorého sa zúčastnila len blízka rodina a najbližší priatelia,” uviedol k tomu dobre informovaný zdroj. 

O tajnej svadbe dvojice nemala verejnosť tušenia. Prezradili ich však fotky, ktoré pred pár dňami spravili návštevníci istého baru, kde hrdličky s napätím sledovali zápas Rugby World Series a na rukách sa im jagali obrúčky. 

Za zmienku tiež stojí, že Jarah sa vraj pod oblečením črtalo bruško a vyhýbala sa konzumácii alkoholických nápojov. Zástupca modelky však na otázku ohľadom toho vraj odpovedal, že jej osobný život nekomentuje. Dohady o tehotenstve tak nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. 

Milo a Jarah sa podľa všetkého dali dokopy začiatkom minulého roka. Sympatický herec v minulosti tvoril pár napriklad aj s Hayden Panettiere (2007-2009) a jeho láskou bola dokonca istý čas aj Alexis Bledel (2002-2006), ktorá v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov stvárnila Rory.  

Milo Ventimiglia a Alexis Bledel ako zaľúbenci v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov
Zobraziť galériu (3)
Milo Ventimiglia a Alexis Bledel ako zaľúbenci v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov  (Zdroj: Warner Bros.)

Viac o téme: Milo Ventimiglia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu