Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nehorázny ŠKANDÁL slávneho hudobníka: Vymyslel si románik s oscarovou herečkou!

Moby Zobraziť galériu (6)
Moby (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - V 90-tych rokoch patril medzi najznámejších a najobľúbenejších DJ-ov na svete. Piesne od slávneho hudobníka Mobyho, ktorý dnes oslavuje svoje 56. narodeniny, nemohli chýbať na žiadnej dobrej párty. Jeho kariéru však sprevádzali okrem úspechov aj škandály. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad i oscarová herečka Natalie Portman (41).

Moby, vlastným menom Richard Melville Hall, je známy americký skladateľ a elektronický hudobník. Do povedomia fanúšikov sa dostal hlavne v 90-tych rokoch, keď sa na jeho hudbu tancovalo takmer po celom svete.

Možno vás zaujíma, ako sa hudobník dostal k svojej prezývke. Pri vymýšľaní svojho pseudonymu sa inšpiroval svojím slávnym vzdialeným strýkom Hermanom Melvillom, spisovateľom, ktorý napísal román Moby Dick. 

Škandál s Natalie Portman

DJ, ktorý má na konte hity ako Porcelain alebo Natural Blues, čelil veľkej vlne kritiky za svoje memoáre Then It Fell Apart. V nich si totiž veľa vecí vymyslel, len aby zvýšil predaj svojej knihy. Čerešničkou na torte bolo tvrdenie, že randil s oscarovou herečkou Natali Portman. Tá označila jeho správanie za nevhodné.

Moby
Zobraziť galériu (6)
Moby  (Zdroj: Instagram)

„Bola som prekvapená, keď som počula, že sme spolu randili. Čas, ktorý sme spolu strávili by som tak určite nenazvala. Bola som na jeho koncerte a po ňom mi navrhol, aby sme boli priatelia. Párkrát sme si spolu vyšli, ale uvedomila som si, že sa o mňa zaujímal nevhodným spôsobom," povedala na margo toho herečka. 

Viac o téme: Moby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu