Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pamätáte si túto krásku z Horúcich striel? Aha, ako vyzerá dnes!

Valeria Golino Zobraziť galériu (4)
Valeria Golino (Zdroj: 20th Century Fox)

RÍM - Pred 30 rokmi sa Valeria Golino objavila v Horúcich strelách po boku Charlieho Sheena. No už predtým si zahrala v trháku Rain Man. Pozrite, ako herečka vyzerá dnes.

Valeria Golino sa narodila 22. októbra 1965 v Taliansku. Keď sa jej rodičia rozišli, vyrastala striedavo v Grécku a Taliansku. Ako malá často chodila s mamou do kina a zaujímala sa o filmy, no na filmovú kariéru nepomýšľala. Chcela byť kardiologička. 

Galéria: Valeria Golino

Už ako 14-ročná začala robiť modeling v Aténach, Miláne, Londýne či Los Angeles. Účinkovala aj v reklamách. Keď sa dostala k filmu, prerušila štúdium. 

Do svojho prvého filmu sa dostala cez strýka – novinára, ktorému zavolala režisérka Lina Wertmüller, že hľadá do filmu mladé dievča. Nakrúcanie filmu A Joke of Destiny sa jej tak zapáčilo, že sa rozhodla pre filmovú kariéru. 

Pamätáte si túto krásku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: MGM)

Valeria si zahrala v mnohých talianskych filmoch, ale všimol si ju aj Hollywood. Diváci ju mohli vidieť v snímkach ako Rain Man, Horúce strely, The Indian Runner, Nesmrteľná milenka, Štyri izby, Opustiť Las Vegas, Frida a ďalších.

Aktuálne je súčasťou seriálu The Morning Show, kde hviezdia Jennifer Aniston a Reese Witherspoon. 

Aktuálny záber Valerie Golino
Zobraziť galériu (4)
Aktuálny záber Valerie Golino  (Zdroj: Profimedia)

Valeria Golino patrí k tým herečkách, ktoré takmer v každom filme vyzerajú inak. Pred kamerami vystriedala rôzne podoby, o čom sa môžete presvedčiť v GALÉRII vyššie. 

Viac o téme: Valeria Golino
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu