Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Na 60 nevyzerá, ale... PROBLÉMY Sone Müllerovej!

Soňa Müllerová Zobraziť galériu (4)
Soňa Müllerová (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Hoci to znie neuveriteľne, moderátorka Soňa Müllerová dnes oslavuje 60 rokov. Hoci srší pozitívnou energiou a vyzerá veľmi mladistvo, aj u nej sa už objavujú problémy spojené s vekom.

Soňa Müllerová sa narodila 21. októbra 1961 ako Soňa Behulová. Teraz nosí priezvisko po bývalom manželovi, spevákovi Richardovi Müllerovi, s ktorým má dve deti.

Na 60 nevyzerá, ale...
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SM)

Galéria: Soňa Müllerová

Študovala slovenčinu a francúzštinu a počas vysokej škole mala kontakt aj s javiskom. Hrávala na experimentálnej scéne pre divadlá malých javiskových foriem U Rolanda. Nakoniec ale hneď po škole zakotvila pri moderovaní. 

V roku 1985 začala pôsobiť v Slovenskej televízii ako hlásateľka. Odmoderovala tiež množstvo spoločenských akcií, okrem iného aj Ples v opere. Moderovala aj v rádiu a na verejnoprávnom okruhu pôsobí aj dnes. 

Na 60 nevyzerá, ale...
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Kedysi mala v Jojke vlastnú reláciu Soňa Talkshow. Aktuálne je moderátorkou Dámskeho klubu v RTVS. 

Dnes sa Soňa Müllerová dožíva 60 rokov. „Nedávno som povedala svojej mame, že sa mi to nezdá a že sa vôbec necítim na 60 a ona mi povedala, aby som bola pokojná, že ani ona sa necíti na 80. Takže sa z toho teším, že to máme takto pozitívne nastavené,” povedala pre víkendový Nový čas. 

Svoj vek však už niekedy pociťuje, i keď v televízii či na sociálnych sieťach vždy srší akoby nevyčerpateľnou energiou. „Jednoznačne mi pribudli zdravotné problémy a ubudlo trochu energie. To, čo som niekedy robila tri hodiny, mi teraz trvá niekedy aj tri dni. (smiech) Teda, keď nemusím, ale keď musím, tak mám rovnakú rýchlosť ako zamlada. Len potrebujem oveľa dlhší čas na regeneráciu,” priznala. 

Karin Majtánová a Soňa Müllerová
Zobraziť galériu (4)
Karin Majtánová a Soňa Müllerová  (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Soňa Müllerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu