Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trauma českej speváčky: Namiesto otca psychopat... Ublížil jej aj fyzicky!

Monika Absolonová Zobraziť galériu (4)
Monika Absolonová

PRAHA - Speváčka Monika Absolonová žije tak, akoby nemala žiadneho otca. Svoje deti s ním vôbec nezoznámila. S mamou a bratom si totiž od neho vytrpeli psychopatické a násilnícke správanie.

Monika Absolonová sa narodila 27. septembra 1976. Chodila na hotelovú školu, neskôr študovala nemčinu na Akadémii J. A. Komenského. Už odmalička sa však venovala aj spievaniu a v 90. rokoch začala brať hodiny spevu.

Galéria: Monika Absolonová

Od roku 1995 pôsobí ako muzikálová herečka. Je známa z muzikálov Krysař, Dracula, Rebelové, Mona Lisa, Angelika a ďalších. 

Monika Absolonová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Pred kamerami sa ako herečka objavila prvýkrát v rozprávke Princezna ze mlejna 2, účinkovala aj v niekoľkých pokračovaniach Kameňáku, vo filme Vybíjená a naposledy v snímke Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Objavila sa aj v seriáli Gympl s (r)učením omezeným. 

Ako speváčka vydala niekoľko albumov, naposledy to bolo vianočné CD Až do nebes (2016), ktoré obsahuje aj dueto s Karlom Gottom. 

Monika je aktuálne sama, minulý rok sa rozišla s hokejistom Tomášom Hornom, s ktorým má dvoch synov. Tí teraz vyrastajú v domácnosti bez otca a prakticky nemajú ani dedka. Absolonová totiž so svojím otcom už roky nie je v kontakte. „Prajem otcovi veľa zdravia, ale dúfam, že moje deti ho nikdy nespoznajú. Chcela by som, aby chlapci spoznávali len dobrých a milých ľudí, ktorí to s nami myslia dobre,” vyhlásila pred pár mesiacmi pre Super.cz. 

Trauma českej speváčky: Namiesto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.A.)

Speváčka totiž vyrastala v prostredí domáceho násilia. „Vždy bolo niečo čudne, ale čo za stenou v izbe rodičov znamenajú pri hádke tie tupé rany, to mi došlo až oveľa neskôr,” povedala kedysi pre iDnes.cz. Nakoniec mala konflikt s otcom aj ona sama. „Psychiatrička mi povedala, že si musím zvyknúť, že žijem s psychopatom za chrbtom,” prezradila. 

Jej mama nabrala odvahu k rozvodu po 35 rokoch práve preto, že Čeněk Absolon vztiahol ruku na svoju dcéru, ktorá skončila v nemocnici. „Keď mlátil ju, nejako to znášala, ale toto bola tá posledná kvapka. Ale keď to urobila, prestal predo mnou a bratom svoju agresivitu skrývať,” povedala Monika.

Trauma českej speváčky: Namiesto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MA)

Viac o téme: Monika Absolonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu