Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Absolonovej STARÉ FOTO v bikinách: Mala obrovské KOMPLEXY… Cítila sa hnusne a tlsto!

Zobraziť galériu (13)

PRAHA - Česká speváčka Monika Absolonová (46) patrí medzi známe tváre zo šoubiznisu, ktoré hviezdia v popredných muzikáloch a bezpochyby sa môže pýšiť nielen svojím talentom, ale taktiež pôvabným vzhľadom a figúrou. No v minulosti mala kvôli tomu, ako vyzerá, obrovské komplexy...

Poznáte ten pocit, keď sa pozriete do zrkadla a nie ste so sebou spokojný? Bojovala s tým aj česká muzikálová diva Monika Absolonová.

Absolonovej STARÉ FOTO v
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Profimedia)

Včera sa s tým herečka zdôverila svojim fanúšikom na sociálnej sieti Instagram. „Krásny utorok. Tak som v telefóne objavila poklad, teda pre mňa. Kedysi som sa po rozvode v roku 2003 upla na prácu a kamarátov. Odišla som s Ivanom a Jarom do Chorvátska pri pauze v skúšaní Rebelov,“ začala svoj príbeh Monika a ďalej uviedla, že počas tohto výletu ju cvakol jeden z jej vyššie spomenutých kamarátov. 

Monika Absolonová a jej staré foto
Zobraziť galériu (13)
Monika Absolonová a jej staré foto  (Zdroj: Instagram M.A.)

„Bolo to super. Čo super nebolo, bol môj vnútorný pocit. Úplne si vybavujem, ako som sa cítila hnusne a tlsto,“ poznamenala Monika, čím jasne dala najavo, že v minulosti mala zo seba obrovské komplexy. 

Pritom na to ani nebol dôvod, čo si uvedomila až po toľkých rokoch. „Teraz na tie fotky bez retuše, filtrov a všetkých vymožeností pozerám ako puk a hovorím si, že som bola úplne blbá. Myslím, že som krajšia asi nikdy nebola, ale vtedy som sa tak nevidela a upadla som do rôznych blbých pocitov,“ podotkla speváčka pri starej fotografii v bikinách.

A nezabudla svojim fanúšikom zanechať aj dôležitý odkaz. „Prečo vám to píšem? Aby ste sa vyprdli na mindráky a žili tu a teraz a nevzhliadali k rôznym idolom, ideálom krásy, čo v skutočnosti možno ani tak dobre nevyzerajú, ako si predstavujete. Toľko moja skúsenosť zo života,“ dodala dvojnásobná mamička, ktorá by aj teraz bez problémov mohla nafotiť plavkovú kolekciu na prichádzajúce leto.

Monika Absolonová
Zobraziť galériu (13)
Monika Absolonová  (Zdroj: Instagram M.A.)

Viac o téme: Monika Absolonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu