Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slávna Cindy v 55 rokoch opäť na titulke: Aha, tieto FOTO delí vyše 30 rokov!

Cindy Crawford Zobraziť galériu (7)
Cindy Crawford (Zdroj: Instagram CC)

MALIBU - Cindy Crawford kedysi patrila medzi takzvané supermodelky, v tomto obore bola teda naozajstnou špičkou. Dnes už vidno, že prekročila päťdesiatku, ale mnohé časopisy, našťastie, dávajú príležitosť aj takýmto krásnym zrelým ženám. Pozrite, ako jej to pristalo na titulke kedysi a ako dnes...

Cindy Crawford sa narodila 20. februára 1960 ako Cynthia Ann Crawford. Počas školy si z nej spolužiaci vystrelili a zavolali jej v mene lokálneho obchodného domu, že potrebujú modelku. Lenže už o rok neskôr ju naozaj najal spolu s ďalšími dievčatami iný obchod. 

Slávna Cindy v 55
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram CC)

Galéria: Cindy Crawford

Neskôr ju lokálny fotograf odfotil na titulnú stránku miestnych novín. A práve pozitívne reakcie ju doviedli k tomu, že mala naozaj skúsiť modeling. Ako 17-ročná sa preto prihlásila do súťaže Elite Model Look a hoci ju nevyhrala, skončila hneď druhá. 

V roku 1986 sa presťahovala do New Yorku a podpísala zmluvu práve s agentúrou Elite. 

Cindy Crawford na obálke Playboya v roku 1988
Zobraziť galériu (7)
Cindy Crawford na obálke Playboya v roku 1988  (Zdroj: playboy)

V 80. a 90. rokoch patrila k popredným topmodelkám, objavovala sa na titulných stranách módnych časopisov, účinkovala v mnohých reklamných kampaniach. 

Spolu s ďalšími supermodelkami sa objavila v klipe Georga Michaela k piesni Freedom. Jej meno sa vyslovovalo takmer jedným dychom s ďalšími ako Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Christy Turlington či Helena Christensen. 

Stephanie Seymour, Cindy Crawford,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Herb Ritts)

Hoci dnes Cindy slávi 55 rokov a podľa starých pravidiel by patrila do modelkovského dôchodku, nie je to tak. Aktuálne zdobí titulnú stránku magazínu Red, ktorý si ju vybral do marcového čísla. Pozrite, takto vyzerá na obálke vyše 30 rokov po tom, ako nafotila titulku pre Playboy, zverejnenú vyššie. 

Cindy Crawford
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram CC/RED)

Modelka bola kedysi vydatá za herecký sexidol Richarda Gereho. Trvalé šťastie však našla až s Randem Gerberom, ktorému porodila dve deti. Obe sa venujú modelingu ako ich slávna mama. 

Viac o téme: Cindy Crawford
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu