Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

50-nička Schiffer išla do plaviek: Claudia, hybaj na mólo!

Claudia Schiffer Zobraziť galériu (5)
Claudia Schiffer (Zdroj: SITA)

MALIBU - Wau! Claudia Schiffer (51) patrila v 90. rokoch k najúspešnejším a najkrajším modelkám, aké chodili po svete. A hoci svoju najväčšiu slávu má už za sebou, dodnes vyzerá božsky. Dôkazom je fotka iba v bikinách, ktorou sa v týchto dňoch pochválila. Claudia, okamžite hybaj späť na mólo!

Dlhé roky patrila Claudia Schiffer k svetovej modelingovej špičke. Niet preto divu, že vo veku 51 rokov už na predvádzanie ani nepomyslí a užíva si už iba sladkého ničnerobenia. Aktuálne relaxuje na dovolenke v exotike. A práve odtiaľ sa pochválila aj svojou fotkou iba v bikinách. 

Galéria: Claudia Schiffer je krásna žena.

Na sebe mala kvetovanú plavkovú podprsenku a spodnú časť zahaľovala plážovou šatkou. No pri pohľade na jej tip-top krivky by niekto blondínke mohol povedať, nech kašle na oddych a okamžite mieri späť na mólo. Svojou figúrou by totiž pokojne mohla konkurovala aj o 30 rokov mladším kolegyniam. 

A to podľa jej vlastných slov nedrží žiadne diéty. No zato dodržiava pitný režim, úplne sa vyhýba alkoholu a kofeínu a má veľa pohybu - nedá dopustiť na jógu a pilates. A zjavne sa to vypláca!

 

Viac o téme: Claudia Schiffer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu