Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mamičky poistené v Dôvere: Od júna na vás čaká veľká zmena!

Pôrodná izba poskytne mamičkám súkromie PR článok Zobraziť galériu (4)
Pôrodná izba poskytne mamičkám súkromie (Zdroj: Bory)

Iba preukaz poistenca Dôvery bude stačiť nastávajúcim mamičkám na to, aby priviedli svoje dieťatko na svet v komforte najmodernejšej nemocnice na Slovensku. Mamičky v očakávaní by si mali v kalendári označiť druhú polovicu mája – práve vtedy začne Nemocnica Bory objednávať tehotné pacientky do poradne.

Súkromie, vysoký hygienický štandard, pohodlie a prítomnosť blízkeho človeka. To sú spolu s empatickým personálom najčastejšie požiadavky žien, ktoré čaká pôrod. Poistenky Dôvery toto všetko nájdu v novej bratislavskej pôrodnici od 1. júna.

Nadštandard bude v Nemocnici Bory štandard

Bežné služby budú pre mamičky v tejto pôrodnici bezplatné. Uhradí ich zdravotná poisťovňa z verejného zdravotného poistenia. Mamičky môžu počítať s pôrodom v súkromí pôrodnej izby s vlastným sociálnym zariadením, po ktorom budú prevezené na samostatnú jednolôžkovú izbu, kde si môžu v pohodlí užívať prvé dni s bábätkom.

Nová nemocnica je pripravená aj na deti, ktoré sa na svet vypýtajú predčasne
Zobraziť galériu (4)
Nová nemocnica je pripravená aj na deti, ktoré sa na svet vypýtajú predčasne  (Zdroj: Bory)

Od príchodu do pôrodnice až do pôrodu sa každej rodičke bude venovať „vlastná“ pôrodná asistentka. Bezplatná je aj prítomnosť blízkej osoby, napríklad otecka pri pôrode, aj epidurálna anestéza.

Spoplatnené budú len nadštandardné služby – výber pôrodníka a prítomnosť blízkeho na izbe počas hospitalizácie po pôrode.

Nová slovenská pôrodnica je dostupná pre všetky poistenky zmluvných zdravotných poisťovní nielen finančne. Predpokladá sa, že ju budú vyhľadávať mamičky z celého Slovenska a za rok sa tu narodí približne 3.500 detí.

Pôrodnica je pripravená aj na komplikovanejšie situácie: má odborné a technické zázemie pre predčasne narodené deti  - neonatologické oddelenie intenzívnej starostlivosti bude patriť k najväčším v regióne.

Populárny Babybox od Dôvery je opäť o čosi bohatší
Zobraziť galériu (4)
Populárny Babybox od Dôvery je opäť o čosi bohatší  (Zdroj: Bory)

Štartovací balíček od Dôvery

Dôvera má pre svojich najmenších poistencov a ich mamy aj ďalšie benefity. Všetky bábätká poistené v Dôvere dostávajú po narodení tašku plnú kozmetiky a iných potrebných drobností. Od 1. apríla bude hodnota Babyboxu vyššia – až 70 eur.

Do praktickej tašky, ktorú môžu mamičky používať aj ako tašku na kočík, Dôvera pridala praktické darčeky pre deti do 2 rokov, napríklad aj odsávačku soplíkov.

Dôvera má pre svojich najmenších poistencov aj ďalšie výhody, na ktorých môžu ich rodičia ušetriť každý rok až desiatky eur. Najobľúbenejšie sú príspevky na zubára, na okuliare a na doplatky v lekárni.

Čo čaká mamičky v pôrodnici Bory

  • pôrod v nadštandardných podmienkach, ktorý uhradí zdravotná poisťovňa

  • otec pri pôrode a epidurálna anestézia zadarmo

  • osem pôrodných izieb s vlastným sociálnym zariadením

  • 10 samostatných izieb pre matku a novorodenca narodeného predčasne či s popôrodnými komplikáciami v jednolôžkovom štandarde

  • možnosť ubytovania sprevádzajúcej osoby po pôrode

  • viac ako 30 gynekológov a pôrodníkov

  • 50 pôrodných asistentiek

  • 2 gynekologické a 2 sekčné operačné sály

  • zdravotná starostlivosť aj pre predčasniatka

V Nemocnici Bory dominujú pastelové farby a denné svetlo
Zobraziť galériu (4)
V Nemocnici Bory dominujú pastelové farby a denné svetlo  (Zdroj: Bory)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu