Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

ŠOKUJÚCE: Žena odhaľuje jedinečnú metódu rýchlej výučby angličtiny!

Podnikateľka Ivona PR článok
Podnikateľka Ivona (Zdroj: PR článok)

Podnikateľka Ivona (54) odhalila jedinečnú metódu, ako sa dá anglicky naučiť rýchlo! Prečítajte si rozhovor a zistite, ako sa tiež môžete vďaka tejto jednoduchej metóde štúdia jazyka naučiť anglicky už dnes…

– Učili ste sa niekedy v minulosti anglicky?

Angličtinu som už predtým študovala na kurzoch, moja práca mi však bránila prispôsobiť sa hodinám, ktoré sa konali v konkrétny čas na konkrétnom mieste. Ľudia mojej generácie zvykli veriť, že angličtinu nebudú nikdy potrebovať.

– Čo vás podnietilo k tomu začať sa učiť anglicky švajčiarskou metódou?

V zahraničí som nikomu nerozumela ani slovo, preto som, samozrejme, nedokázala ani odpovedať. Takisto v každodennom živote mi vždy, keď som mala hovoriť anglicky, chýbala istota. Cítila som sa skutočne nepohodlne, tak som sa rozhodla naučiť anglicky čo možno najskôr. Nechcela som už viac chodiť na kurzy, pretože som na to nemala čas a tiež preto, že sú príliš drahé. Od mnohých ľudí na internete som počula dobrú odozvu na švajčiarsku metódu. Páčila sa mi možnosť učiť sa vtedy, kedy mi to bude vyhovovať, či už doma, alebo kdekoľvek, kde budem mať počítač alebo telefón. Túto ponuku stálo za to vyskúšať!

– Ako prebiehala samotná výuka?

Na internete som sa prihlásila do programu, ktorý som okamžite získala prostredníctvom e-mailu. Mohla som študovať vo voľnom čase, bez ohľadu na miesto. Už som dlhšie nemárnila čas bezvýznamnými aktivitami. Miesto toho som ho využívala užitočne štúdiom angličtiny. Táto nezvyčajná metóda sa ani zďaleka nepodobala kurzom! Vďaka dobre premysleným a zaujímavým lekciám som si mohla učenie švajčiarskou metódou užívať. Páčilo sa mi, že som mohla študovať doma a že som si obsah štúdia mohla opakovať dovtedy, kým som ho dokonale neovládala. Štúdium bolo ľahké a svoje vedomosti som si mohla testovať a upevňovať pomocou praktických cvičení a testov. S každou lekciou som sa cítila viac a viac sebaistejšie.

– Ako by ste ohodnotili svoju angličtinu?

Teraz je moja angličtina oveľa lepšia. Čítanie a tvorenie viet mi už nerobia problémy. Bolo to ľahšie, ako by som si kedy pomyslela! A čo je najdôležitejšie, teraz sa cítim sebaistejšie. Už sa viac nehanbím a nevyhýbam sa konverzáciám v angličtine. Túto metódu dokonca odporúčam všetkým známym!

– Čo by ste odporučili ľuďom, ktorí stále nevedia anglicky?

Dnes sa bez angličtiny nezaobídete! Vyberte si moderný a pohodlný spôsob, ako sa ju naučiť. Švajčiarska metóda je skutočne jedinečná a prekvapivo ľahká. Neváhajte, prihláste sa do programu a začnite konečne hovoriť anglicky!

Prejdite na stránku SwissLanguages a získajte program výučby angličtiny hneď teraz!

Pozor! Prvých 99 prihlásených získa ZĽAVU na nové študijné obdobie, tak neváhajte a ihneď navštívte stránku SwissLanguages.com!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu