Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

AKTUÁLNE Z vraždy Daniela Tupého obvinila NAKA advokáta z Bratislavy

(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Posun v prípade vraždy študenta Daniela Tupého. Polícia na sociálnej sieti vo štvrtok pred polnocou informovala o tom, že v prípade obvinila jednu osobu.

archívne video

Zvrat v prípade vraždy študenta Daniela Tupého! NAKA zadržala osem podozrivých (Zdroj: Topky/Maarty)

"Vyšetrovateľ NAKA P PZ vzniesol obvinenie osobe JUDr. A. P. za trestný čin vraždy vo veci poškodeného Daniela Tupého. Obvinený je zadržaný a v súčasnosti s ním vyšetrovateľ vykonáva procesné úkony," informuje polícia na sociálnej sieti. Malo by ísť o známeho bratislavského advokáta Adama Puškára.

 

AKTUÁLNE: NAKA OBVINILA A. P. Z VRAŽDY DANIELA TUPÉHO Vyšetrovateľ NAKA P PZ vzniesol obvinenie osobe JUDr. A. P. za...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Thursday, March 23, 2023

Policajný prezident Štefan Hamran vo štvrtok na tlačovej konferencii informoval, že v súvislosti s vraždou zadržali desať osôb, osem z nich prepustili. 

Študenta Daniela Tupého zavraždili 4. novembra 2005 vo večerných hodinách v bratislavskom parku na Tyršovom nábreží. Utrpel osem bodných rán.

Na študentov zaútočila pri petržalskom brehu Dunaja skupina mužov vyzbrojených nožmi a boxermi. Podľa svedkov mal útok trvať asi minútu. Zranenia utrpeli šiesti ľudia. Zločin vyvolal množstvo reakcií odsudzujúcich násilie a prejavy neonacizmu. Polícia pracovala v minulosti aj s verziou, že vraždu mohli mať na svedomí muži z podsvetia. V kauze obžalovali päť osôb, Richardovi H. za vraždu hrozilo desať až 15 rokov. Okresný súd Bratislava I ich v júni 2009 oslobodil.

Viac o téme: VraždaObvinenie NAKADaniel Tupý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu