Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VOĽBY 2022 Hlina odhalil nečakaného víťaza na východe: Tohto muža určite poznáte z protestov!

Hlina oznámil, kto nečakane zvíťazil v meste na východe v komunálnych voľbách. Zobraziť galériu (3)
Hlina oznámil, kto nečakane zvíťazil v meste na východe v komunálnych voľbách. (Zdroj: Topky/Ramon Leško, Facebook/Alojz Hlina)

STRÁŽSKE - Parlamentné voľby sú síce ešte pred nami, no už máme za sebou tie spojené, regionálne. Kým celá spoločnosť sa sústredila na hlavné mestá, popri tom sa ticho zabudlo na tie menšie, no nemenej podstatné. Zamierime napríklad na taký východ a keď už sme spomenuli parlamentné voľby, aj v meste Strážske sa totiž ocitol na stoličke primátora človek, ktorý to skúšal cez stranu Máme toho dosť! už vo voľbách v roku 2020. Viete o koho ide? Viac o ňom povedal politik Alojz Hlina, ktorý ho dobre pozná.

archívne video

Vyjadrenie primátora Košíc Jaroslava Polačeka po komunálnych voľbách (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

Protestujúci farmári a výhra vo voľbách 2022

Ide totiž o Patrika Magdoška, ktorý sa po spojených voľbách 2022 v meste Strážske stal primátorom. Išlo o známe duo František Oravec a Magdoško, pričom druhý menovaný si zrejme teraz v tomto meste bude môcť pretaviť svoj názor a cestu k lepším zajtrajškom pre poľnohospodárov. "Až ikonická postava slovenského aktivizmu, Patrik Magdoško uspel vo voľbách na post primátora Strážskeho. Prajem mu to, gratulujem mu. No nedá mi to nepovedať, je to aj veľká strata pre slovenský aktivizmus," skonštatoval Alojz Hlina na adresu Magdoškovho triumfu.

 

🔹 ️Vo všetkej tej emócii volieb zaniká jedna veľmi smutná správa. Nedá mi, aby som ju nepripomenul. Slovensko prichádza...

Posted by Alojz Hlina on Sunday, October 30, 2022

Magdoško dostal protestujúcich farmárov do ulíc hlavného mesta - na traktoroch

Hlina spomína aj na to, ako mu Magdoško ukazoval istý objekt, ktorý sa v Strážskom na východe Slovenska nachádza. "Patrika Magdoška som spoznal pred mnohými rokmi, keď v Strážskom ukazoval sochu dreveného anjela, ktorú dal urobiť pri ceste, na ktorej dochádzalo často k dopravným nehodám. Je to človek, ktorý dokázal dostať poľnohospodárov tam, kde už dávno mali byť. Dostať ich do ulíc so svojimi traktormi," spomína Hlina.

Zástupca protestujúcich farmárov Patrik Magdoško (uprostred)
Zobraziť galériu (3)
Zástupca protestujúcich farmárov Patrik Magdoško (uprostred)  (Zdroj: SITA/Branislav Bibel)

Magdoško vo voľbách v Strážskom získal 334 hlasov.

VOĽBY 2022 Hlina odhalil
 (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: StrážskeAlojz HlinaPatrik MagdoškoVýsledky komunálnych volieb 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu