Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exposlanec OĽaNO kritizoval nelogické opatrenia: Ľudia mu nič nedarovali! Nefňukajte a robte niečo, odkazujú

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TASR - Michal Svítok)

BRATISLAVA - Bývalý tenista a exposlanec klubu OĽaNO Ján Krošlák na sociálnej sieti opäť napísal príspevok, ktorým pobúril Slovákov. Kritizoval opatrenia, za ktoré hlasoval najmä jeho bývalý poslanecký klub. Zdá sa však, že poslanec NRSR sa s nimi oboznámil až vtedy, keď sa ho priamo začali týkať.

archívne video

Vláda SCHVÁLILA nové opatrenia: Detaily o povinnom očkovaní! Návštevy počas Vianoc nebudú povolené (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Na Slovensku ešte poriadne neskončila tretia vlna koronavírusu a už sa hovorí o začiatku štvrtej, ktorej bude dominovať hlavne nový variant omikron. Vláda ešte pred Vianocami opäť vyhlásila núdzový stav, zákaz vychádzania a mierny lockdown. Na to opäť najviac doplatil gastro sektor. Rovnako trpia aj hotely, ktoré počas najsilnejšej sezóny nemohli byť otvorené.

Matovičov kritik v jeho vlastnom klube si buchol po stole: Ohlásil náhly odchod z radov OĽaNO!

Vláda opatrenia neskôr zmiernila a zákaz vychádzania platí od 20:00 do 05:00 a pre očkovaných a prekonaných otvorila aj hotely. Od tretieho januára by sa mali otvárať aj gastro prevádzky, no stále platí zákaz vychádzania, čo znamená, že môžu svojich hostí obslúžiť len do 20:00. To zistil aj poslanec NRSR Ján Krošlák, ktorý kandidoval za poslanecký klub OĽaNO a neskôr z neho odišiel. 

Exposlanec OĽaNO kritizoval nelogické
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Ján Krošlák)

"Taj už fakt neviem, kde soudruzi z NDR udělali chybu. Som v Tatrách v jednom hoteli jednej nemenovanej známej siete. Všetci, čo sú tu ubytovaní, sú zaočkovaní a ešte aj majú megatívny test. To si majitelia hotela zle vysvetlili opatrenia, že o 20:00 zatvárajú reštauráciu a bar pre ubytovaných? A už môžme jesť alebo piť iba na izbe? Alebo to naozaj vyžaduje vyhláška? To fakt u nás niekto ide takto obmedzovať zaočkovaných a ešte negatívne testovaných ľudí? Alebo len chyba na strane hotelov?" pýtal sa v statuse na sociálnej sieti Krošlák.

Ľudia mu však nič nedarovali, pretože sú presvedčení, že ako poslanec NRSR je aj on zodpovedný za prijaté opatrenia a to, že práve gastro sektor krváca. Svoj komentár mu zanechal aj šéf TMR Igor Rattaj. 

Ján Krošlák
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Ján Krošlák)

"Tak tu nefňukajte a robte niečo, ako poslanec môžete oveľa viac. Mimochodom, za túto deb*lnú vyhlášku č. 306 je zodpovedné hlavne OĽaNO. Sulík a Kollár boli proti," napísal Rattaj. 

Viac o téme: OpatreniaTenistaKritikaPoslanec KoronavírusJán Krošlák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu