Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Danka s vulgarizmom vraj zobudilo aj prezidentku: Šéf SNS a Sulík si posielali odkazy cez sociálnu sieť

Dankovi vo videu Zobraziť galériu (3)
Dankovi vo videu "ušiel jazyk". (Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Facebook/Andrej Danko)

BRATISLAVA - Tak toto bol skutočne vtipný štvrtkový večer. Na sociálnej sieti to opäť začalo žiť a za to všetko môže bývalý predseda parlamentu a šéf SNS Andrej Danko. Ten už dlhodobo zverejňuje na sociálnej sieti videokomentáre k aktuálnej situácii, no tentokrát uzrel svetlo sveta záber, ktorý predseda národniarov určite zverejniť nechcel. Padol v ňom vulgarizmus, následne sa v celej situácii nečakane ocitol aj minister hospodárstva Richard Sulík (SaS).

VIDEO Andrej Danko má na konte ďalší brept, ktorý však ukončil vulgarizmom:

Dankovi vo videu na sociálnej sieti ušiel vulgarizmus (Zdroj: Facebook/Andrej Danko)

Video evidentne pochádza priamo od ľudí, zodpovedných za jeho finálny strih a následné uverejnenie na sociálnej sieti. Nečakane sa však ocitlo na verejnosti vďaka satirickej stránke Zomri. Tá ho zverejnila vo večerných hodinách a okamžite sa stalo hitom a Danko tak "búral internety". Predseda SNS sa už skôr "preslávil" svojimi breptami, no tentokrát ich zahovoril úplne inak. "Žiaden novinár by nemal určité hranice prekročovať," povedal Danko, ktorý si zrejme hneď uvedomil, že má na konte ďalší brept, ktorý však zahovoril pomerne vulgárne. Viac sa dozviete vo videu.

Prišlo ospravedlnenie, no Danko do toho zatiahol aj Sulíka

Pár hodín po uverejnení videa reakcia zo strany SNS neprichádzala a neprichádzala. Napokon sa večer všetko zmenilo a sám Danko ubezpečil priaznivcov, že video "splnilo účel". Danko totiž vo videu hovoril o prezidentke Zuzane Čaputovej a českom prezidentovi Milošovi Zemanovi, ktorý je vo vážnom stave v nemocnici. Tá neskôr zaželala prezidentovi skoré zotavenie.

Danko nezabudol ani na vulgárne video, pričom z celej tejto záležitosti obvinil ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS), ktorý podľa Danka stojí za celou satirickou stránkou Zomri.

VIDEO Danka s vulgarizmom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Danko)

"Za nadávku sa ospravedlňujem. Dnes trháme internety. Andrej," uzavrel Danko.

Sulík ešte prilial olej do ohňa

Následne sa rozhýbal aj sám Sulík, ktorý sarkasticky zareagoval na Dankove slová o tom, že stojí za satirickou stránkou. "Za málo, Andrej, tešíme sa s tebou," odpísal mu Sulík, no hneď na to sa opätovne ozval aj Danko, ktorý ho pozdravil a skonštatoval, že "má na "tomtom" (ďalší brept Andreja Danka, pozn. red.) Zomri šikovných chlapcov".

VIDEO Danka s vulgarizmom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Zomri)

Viac o téme: VideoVulgarizmusRichard SulíkAndrej DankoZomri
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu