Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Divoká a nebezpečná jazda kamiónov pri Strečne: Od vážnej nehody ich delili sekundy!

(Zdroj: FB / HAKA)

ŽILINA – Neskutočne riskovali, teraz po nich pátra polícia! Reč je o dvoch kamionistoch, ktorí pod Strečnom prešli v plnej rýchlosti do protismeru. Vodič, ktorý o vlások zabránil vážnej nehode, si nebezpečným manévrom poškodil auto. Polícia tak žiada o pomoc verejnosť!

Video na sociálnej sieti zverejnil zakladateľ projektu HAKA Štefan Farkaš, ktorá sa zameriava na pátranie po ukradnutých vozidlách. „V pondelok 19.7. o cca 21:12 došlo k tomuto incidentu - po výjazde z diaľnice smer Žilina asi 3 km pred hradom Strečno. 2 za sebou idúce kamióny bez návesov v protismere. Neunúvali sa ani brzdiť (podľa záznamu zo zadnej kamery),“ informoval Farkaš na sociálnej sieti.

VIDEO Divoká jazda kamiónov pri Strečne

Divoká a nebezpečná jazda kamiónov pri Strečne: Za tmy v protismere, polícia žiada verejnosť o pomoc! (Zdroj: FB / HAKA)

Ako dodal, vodič auta v ľavom jazdnom pruhu, ktorý sa musel nákladným autám rýchlo uhýbať do mierne prepadnutej krajnice, si manévrom poškodil podvozok auta. Podľa Farkaša polícia vodičov hľadala v Martine a vec zaevidovali ako dopravnú nehodu.

Výzva občanom

K celej veci sa vyjadril aj polícia, podľa ktorej ide o extrémne nebezpečnú jazdu.Žiadame občanov, ktorí boli svedkami jazdy týchto vodičov, prípadne majú z ich jazdy videozáznam, aby tieto informácie oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru,“ uviedli policajti.

Pod príspevkom polície sa začala búrlivá diskusia. Ľudia začali konštatovať, že policajti by mali vodičom kamiónov po zistení totožnosti zobrať vodičské preukazy, prípadne začali polemizoať, ako sa vec vyrieši, či to, ako takýto vodiči mohli spraviť povinné psychotesty. „Keď sa začnú obiehat kamióny, tak to trvá pridlho. No ešte som nevidel duo cez plnú čiaru. Mohlo to byť veľmi škaredé video,“ konštatoval jeden z komentujúcich.

Viac o téme: KamiónyPolícia StrečnoNebezpečná jazdaŽiadosť o pomoc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu