Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Europoslankyňa Beňová sa v Prahe poriadne zahanbila: S mužom stretli filmovú hviezdu, neopísateľný pocit!

Klčo sa odfotil so známou americkou celebritou. Zobraziť galériu (2)
Klčo sa odfotil so známou americkou celebritou. (Zdroj: Facebook/Monika Beňová)

PRAHA - Okrem toho, že europoslankyňa za Smer-SD Monika Beňová sa v týchto dňoch plnými dúškami venuje svojej rodine a malej dcérke, musí stíhať aj iné pracovné cesty. Jednu takú majú s mužom Ľubomírom Klčom už za sebou a odohrávala sa v Prahe. Po potulkách hlavným mestom nečakane narazili na veľkú hviezdu z filmového plátna, no Beňová sa tak hanbila, že si s ním nakoniec dal fotku iba jej muž.

Beňová začala popisovať zážitok najskôr z pohľadu jej dcéry Ley. "My sme sa vrátili  z Prahy po štyroch dňoch. Bola to taká pracovno-výletná cesta a aj keď bolo horúco, prvý raz odkedy sa Leočka narodila sme boli takto “preč z domu”. Zvládla to parádne," pochvaľovala si slovenská europoslankyňa.

Príjemný šok na ulici

To však z tejto pracovnej cesty, na ktorej sa rodinka aj trochu zrekreovala, nebolo všetko. Na ulici ich totiž prekvapil známy americký herec. "Stretli sme tam Adama Sandlera a ten bol veľmi milý a príjemný. Ja som sa hanbila požiadať ho o spoločnú fotku, ale náš tati je smelý a tak sa “cvakli”," popisuje príjemný zážitok Beňová, hoci ona sama s ním fotografiu nemá, a tak je so Sandlerom zvečnený iba jej muž Ľubomír Klčo.

Europoslankyňa Beňová sa v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Monika Beňová)

Archívne video

Monika Beňová odchod z pôrodnice (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: DovolenkaMonika BeňováAdam SandlerĽubomír Klčo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu