Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Beňová prekvapila záberom na Instagrame: FOTO Takto oslávila deň hore bez!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Europoslankyňa Monika Beňová, ktorá už štvrté volebné obdobie derie lavice v europarlamente, je známa tým, že sa v spoločnosti ukazuje vždy dokonale upravená a nepohrdne ani luxusnejšími kúskami oblečenia. Teraz však prekvapila, keď sa pochválila záberom bez akýchkoľvek líčidiel.

Beňová okrem toho, že sa stále venuje politike, sa iba pred pár mesiacmi stala dvojnásobnou matkou. K už dospelému synovi Martinovi pribudla dcéra Lea. Skrývať prestala aj svojho partnera, ktorým je o niekoľko rokov mladší advokát Ľubomír Klčo. Dovtedy si politička dávala záležať na tom, aby túto časť svojho súkromia strážila. Naopak, nikdy nemala problém poodhaliť svoju domácnosť, kulinárske umenie či to, ako v dome v bratislavskej Vrakuni relaxuje. Zároveň s tým vždy prezentovala aj svoj upravený zovňajšok.

Beňová prekvapila záberom na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/monicabenova)

Teraz však prekvapila. Na sociálnej sieti totiž zverejnila svoju fotografiu, na ktorej je nenalíčená. "Nie každý deň musíte mať make up. Dnes proste je deň na holo," napísala. Nezabudla však dodať, že na druhý deň si "niečo nakreslí."

Viac o téme: LíčenieMake-upMonika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu