Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šoubiznisová BOMBA: JLo a Ben Affleck sa prestali skrývať! Robili TO na verejnosti

Jennifer Lopez a Ben Affleck pred rokmi. Zobraziť galériu (6)
Jennifer Lopez a Ben Affleck pred rokmi. (Zdroj: YouTube.com)

LOS ANGELES - Wau! Keď sa na verejnosti prevalili informácie, že božská Jennifer Lopez (51) a Ben Affleck (48) sa stretávajú, mnohí boli nadšení. Dvojica totiž svojho času tvorila jeden z najkrajších párov šoubiznisu. Nuž, a nie nadarmo sa hovorí, že stará láska nehrdzavie. Tí dvaja sa totiž opäť milujú!

Jennifer Lopez je krásna, úspešná a všestranne talentovaná žena, avšak v láske má obrovskú smolu. Zdá sa ale, že po nedávnom rozchode so snúbencom Alexom Rodriguezom jej v srdcových záležitostiach svitá na lepšie časy. Ako sme vás už na topkách informovali, umelkyňa si opäť našla cestu k bývalému frajerovi Benovi Affleckovi, s ktorým tvorili pár v rokoch 2002 až 2004. 

VIDEO: Jennifer Lopez a Ben Affleck stvárnili zaľúbený pár aj v klipe ku skladbe Jenny from the Block. 

Nie je tajomstvom, že Jennifer a Ben si vo veľkom užívajú spoločné chvíle. Paparazzov majú bežne v pätách a všetci len čakajú na to, komu sa ich konečne podarí zvečniť pri nežnostiach. A stalo sa! Zaľúbenci sa nevedeli ovládať pri spoločnej večeri, kde im robili spoločnosť aj speváčkine deti. Magazín Page Six priniesol zábery, ako si zaľúbenci vymieňajú bozky a nežné dotyky. 

Dvojica tak potvrdila všetky dohady o ich romániku. Fanúšikovia sú nadšení a na sociálnych sieťach nešetria pozitívnymi reakciami. Ben a Jennifer už majú aj vlastnú prezývku - Bennifer. „Mám pocit, akoby bol opäť rok 2002. Vidieť týchto dvoch spolu mi ozaj spôsobuje radosť. Obaja si zaslúžia byť šťastní,” znejú vybrané z reakcií od fanúšikov. Vy máte aký názor na tento staronový párik?

JLo a Ben Affleck kedysi.
Zobraziť galériu (6)
JLo a Ben Affleck kedysi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Jennifer Lopez a Ben Affleck v súčasnosti.
Zobraziť galériu (6)
Jennifer Lopez a Ben Affleck v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu