Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Ministra Krajniaka chceli vtipkári dostať do úzkych: On to zobral vážne a zapózoval im v tomto!

Krajniaka si vychutnali internetoví humoristi, musel sa im nakoniec podvoliť. Zobraziť galériu (5)
Krajniaka si vychutnali internetoví humoristi, musel sa im nakoniec podvoliť. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Gettyimages.com)

BRATISLAVA - Minister práce Milan Krajniak mal zrejme vtipný záver týždňa, keď si pred niekoľkými dňami na sociálnej sieti spravil anketu ohľadom novej profilovej fotografie. Nie že by to nebola jediná z povinností ministrov, ale na takúto prácu by mali byť skôr určení hovorcovia či asistenti. Kritiku a posmech za toto zožal Krajniak aj od satirickej stránky Zomri, ktorá hlasovanie o novej profilovke do značnej miery ovplyvnila.

Milan Krajniak zrejme podporí odvolávanie šéfa inšpekcie! (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Minister práce otvoril hlasovanie - o profilovke

Všetko sa to začalo ešte v utorok, keď minister skutočne bizarnú anketu na sociálnej sieti otvoril. Okrem lajkovania sa pod príspevkom hromadili aj komentáre a kritika o tom, či pán Krajniak skutočne nemá nič iné na práci, ako hlasovať o profilovej fotografii. Krajniak dal ľuďom na výber buď stlačiť like v prípade, ak chcú , aby si minister nastavil prezentovanú fotku ako novú profilovku, alebo aby dali srdiečko, aby ju nemenil.

FOTO Ministra Krajniaka chceli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Milan Krajniak)

Záľuba v maskáčoch

Aby príbeh dával ešte väčší zmysel, musíme sa kúsok vrátiť - konkrétne do októbra až novembra 2020, kedy prebiehalo na Slovensku celoplošné antigénové testovanie na koronavírus. Vtedy sa Krajniak producíroval pred novinármi v maskáčoch a aktuálny stav označoval za moderné Slovenské národné povstanie.

Tlačová beseda k zhodnoteniu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

Na Krajniakovu hlavu sa okamžite znieslo kopec vtipov ohľadom maskáčov a jeho záľube v nich. Vraciame sa k neuveriteľnému hlasovaniu o profilovej fotke Krajniaka, ktoré si na jeho veľkú smolu všimla satirická stránka Zomri a pridala ďalšiu možnosť - Haha, ak ľudia chcú, aby si vybral dlho nespomenuté maskáče.

FOTO Ministra Krajniaka chceli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Zomri)

Musel sa nakoniec podvoliť výsledku

Po tomto fiasku pochopiteľne vyhral s vyše 1,3 tisíc stlačeniami Haha variant s maskáčmi. Krajniak tak musel splniť stávku, ktorú nakoniec ale v skutočnosti vôbec neuzavrel a včera okolo desiatej večer už bolo všetko jasné. "Treba si vedieť spraviť vtip aj zo seba. Do ankety o fotke sa zapojilo Zomri, a tak nakoniec vyhrala tá v maskáčoch," už len smutne skonštatoval Krajniak s novou maskáčovou profilovkou. 

FOTO Ministra Krajniaka chceli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Milan Krajniak)

Viac o téme: VýzvaMaskáčeMilan KrajniakZomri
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu