Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šéf ĽSNS sa topí v problémoch: Okrem šekov má na krku trestné oznámenie od Frederiky, ide o ich syna!

Kotleba má ohľadom presunu svojho syna z Egypta problém. Zobraziť galériu (2)
Kotleba má ohľadom presunu svojho syna z Egypta problém. (Zdroj: Facebook/Marian Kotleba)

BANSKÁ BYSTRICA - Predseda extrémistickej a opozičnej Ľudovej strany Naše Slovensko Marian Kotleba to v týchto dňoch nemá jednoduché. Okrem toho, že čaká na dôležitý rozsudok Najvyššieho súdu v kauze šekov, čelí už aj trestnému oznámeniu kvôli nečakanému presunu jeho syna z Egypta na Slovensko. Podala ho naňho samotná exmanželka Frederika!

Marian Kotleba natočil video so synom (cenzurované) (Zdroj: Facebook/Marian Kotleba)

Tvrdí to týždenník Šarm. Kotleba ešte v apríli pricestoval do Egypta, kde si nečakane zobral len ich 5-ročného Ľudovíta a odcestovali spolu na Slovensko. Frederike ho už nevrátil, hoci predtým natočil video o tom, ako s malým synom oslavujú piate narodeniny.

Exmanželke došla trpezlivosť

Po týždňoch čakania to už evidente bývalú Kotlebovu polovičku prestalo baviť a podala na neho trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

"Na Krajskú prokuratúru Banská Bystrica bolo dňa 28.04.2021 doručené mailové trestné oznámenie Frederiky K.  na Ing. Mgr. Mariána K. pre podozrenie  zo spáchania prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia podľa § 349 Tr. zák.. Vo veci koná Okresná prokuratúra Banská Bystrica," potvrdil túto skutočnosť týždenníku hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Ivan Vozár.

Frederika Kotlebová so synom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Nemal na to žiadne právo, rozčuľuje sa Frederika

"Viete, ja som v práve, mám v rukách súdny rozsudok, kde je jasne napísané, ako a kedy má prebiehať stretnutie syna a exmanžela. Píše sa v nej, že posledný týždeň v nepárnom mesiaci a prvý týždeň v párnom mesiaci. Mal si ho prísť vziať do Egypta a ja som po Ľudka mala prísť na Slovensko. Nemal na takúto vec vôbec právo a ani najmenší dôvod,“ dodala pre magazín Šarm.

Kotleba následne vo videu uvádzal, že o žiadny únos nejde. "Je to absolútna hlúposť. Malý bol v Egypte vkuse šesť mesiacov. Odišiel tam vtedy, keď som mal koronu a nemohol som vlasté dieťa ani zaniesť do škôlky, tak som ho poslal so starkou do Egypta,“ hovoril predseda ĽSNS.

Frederika dokonca odpovedala na otázku, či sa plánuje kvôli sporu vrátiť na Slovensko. "Áno, ale nebudem to komentovať. Nehnevajte sa, sú to veľmi citlivé záležitosti. Samozrejme, uvažujem o tom, že prídem a budem to riešiť priamo," uzavrela.

Viac o téme: SynTrestné oznámenieFrederikaMarian KotlebaEgypt. únos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu