Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia prosí o pomoc: Neznámy páchateľ ukradol dôchodkyni v supermarkete kabelku

Policajti sa v súvislosti s objasnením tohto prečinu krádeže obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení ženy na fotografiách. Zobraziť galériu (3)
Policajti sa v súvislosti s objasnením tohto prečinu krádeže obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení ženy na fotografiách. (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Neznámy páchateľ ukradol 73-ročnej Bratislavčanke v supermarkete na Vrakunskej ulici kabelku s osobnými dokladmi, ktorú si položila do nákupného vozíka. Bratislavskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

"Jej chvíľkovú nepozornosť využil dosiaľ neznámy páchateľ a podľa zistených informácií mal svoj vozík zameniť s vozíkom poškodenej ženy," spresnili. Odcudzená kabelka mala obsahovať platobnú kartu, kozmetickú taštičku, 400 eur v hotovosti, mobilný telefón, kľúče a doklady od auta.

Policajti sa v súvislosti
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Bratislavský kraj)

Policajti sa v súvislosti s objasnením tohto prečinu krádeže obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení ženy na fotografiách. "Je vo veku od 55 do 65 rokov, oblečené mala modré rifle, červené tričko, na ktorom mala šedú bundu s kapucňou na zips. Obuté mala topánky čiernej farby, krátke vlasy a rúško na tvári," dodali policajti s tým, že svojimi informáciami by mala vedieť prispieť k objasneniu tohto prípadu. Akékoľvek informácie je možné oznámiť na telefónnom čísle 158, prípadne formou správy na stránke bratislavskej polície na sociálnej sieti.

Policajti sa v súvislosti
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Bratislavský kraj)

Viac o téme: PomocKrádežSupermarketKabelkaPolícia Prosba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu