Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nebezpečný výtržník (23) v Bytči: FOTO Krádež a vyhrážky, polícia musela zasahovať

Muž bol obvinení z viacerých trestných činov Zobraziť galériu (3)
Muž bol obvinení z viacerých trestných činov (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

BYTČA – Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru (OR PZ) v Žiline obvinil zo zločinu lúpeže a prečinov nebezpečného vyhrážania, poškodzovania cudzej veci a krádeže 23-ročného Michala z Košíc. Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva (KR) PZ v Žiline Radka Moravčíka mal obvinený muž vojsť v piatok (16. 10.) do priestorov súkromnej spoločnosti v Bytči a s nožom v ruke ohrozovať obsluhu.

"V priestoroch súkromnej spoločnosti mal zobrať motocyklistickú prilbu, rukavice a bundu. Opakované výzvy na vrátenie vecí neakceptoval a s nožom v ruke mal ohrozovať obsluhu, ktorá z obavy o svoj život vybehla z budovy. Obvinený muž mal poškodiť dvere na prevádzke a prejsť na neďalekú čerpaciu stanicu. Tu sa pod hrozbou bezprostredného násilia chcel zmocniť naštartovaného motorového vozidla Range Rover. S vozidlom sa nevedel pohnúť, preto mal z neho vystúpiť a smerovať k miestnemu cintorínu, kde sa s nožom v ruke mal vyhrážať ďalšej osobe, ktorá od neho žiadala vrátenie prilby a bundy," informoval Moravčík.

Muž bol obvinení z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Doplnil, že muža zadržala privolaná policajná hliadka a eskortovala ho na policajný útvar. "Pri udalosti k zraneniu osôb nedošlo. Vyšetrovateľ PZ spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného muža do väzby," dodal krajský policajný hovorca.

Muž bol obvinení z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Viac o téme: MužKrádežVyhrážaniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu