Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONAVÍRUS Školu v Ľubeli otvoria v piatok: Podozrenie na infekciu sa nepotvrdilo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

ĽUBEĽA - Základná škola (ZŠ) s materskou školou (MŠ) v Ľubeli obnoví prevádzku od piatka 4. septembra. Otvorenie nového školského roka sa uskutoční o 8.00 h. Školu neotvorili v riadnom termíne pre podozrenie na výskyt ochorenia COVID-19. Testy napokon nákazu nepotvrdili. Obec Ľubeľa o tom informuje na sociálnej sieti.

"Žiakov 1. ročníka privítajú triedne pani učiteľky v triedach ZŠ. Každého prváka môže sprevádzať výhradne len jeden zákonný zástupca, s dostatočným odstupom a rúškami. Pred vstupom do budovy predložia triednej učiteľke zdravotný dotazník a vyhlásenie o bezinfekčnosti," konkretizovala riaditeľka školy Iveta Kališová.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

Žiaci 2. až 9. ročníka budú mať otvorenie školského roku v triedach. Pred vstupom do budovy odovzdajú vyplnené a podpísané tlačivá - zdravotný dotazník a vyhlásenie o bezinfekčnosti.

"V prípade, že žiak nedonesie tlačivá podpísané zákonným zástupcom, nebude mu umožnený vstup do školy. Sprevádzajúce osoby nesmú vstupovať do priestorov školy, s výnimkou zákonného zástupcu nových žiakov, ktorí prichádzajú do 2. ročníka ZŠ," dodala riaditeľka. Prevádzka školského klubu detí a stravovanie je zabezpečené od pondelka 7. septembra. Podrobnejšie informácie sú zverejnené na stránke školy.

Viac o téme: PandémiaSlovenskoKoronavírusĽubeľaŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu