Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krach vzťahu po šiestich rokoch! Naď sa rozišiel s hovorkyňou vnútra: Čo s tým má Mikulec?

Naď a Túrosová sa rozišli Zobraziť galériu (2)
Naď a Túrosová sa rozišli (Zdroj: Facebook/Barbara Turosova)

BRATISLAVA - Zdá sa, že vzťah ministra obrany Jaroslava Naďa a hovorkyne ministerstva vnútra Barbory Túrosovej je na konci. Po šiestich rokoch sa rozišli. Napriek klebetám obaja tvrdia, že sa rozišli v dobrom a nikto tretí za tým nestojí.

Spolu vychovávajú dvojročného Adamka. Túrosová odišla so synčekom do svojho domu v Petržalke. O ich rozchode informoval Nový Čas. Ani jeden z nich rozpad vzťahu nazapieral. Rozišli sa v dobrom  a v záujme ich malého syna rozchod do detailov nekomentovali. 


Rodinkárstvo na vnútre: Novou hovorkyňou ministra je partnerka šéfa rezortu obrany


Rozchod po šiestich rokoch

Obaja boli preto vo svojich vyjadreniach zdržanliví. „Je pravda, že s Barbarou Túrosovou už netvoríme pár. Rozchádzame sa ako priatelia. V záujme nášho syna Adamka však prosíme o rešpektovanie nášho súkromia,“ povedal pre denník minister obrany a viac rozchod nekomentoval. Okolo ich rozchodu sa vynárali mnohé špekulácie. Podľa niektorých bol dokonca za rozpadom niekto tretí, a to rovno minister vnútra Roman Mikulec. 

Krach vzťahu po šiestich
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

„Jasné, že to nie je pravda,“ odpovedala na tieto špekulácie Túrosová, podľa ktorej zas Naďa spájajú s jej kolegyňou. Mikulec takisto poprel, že by sa so svojou hovorkyňou stýkal v súkromí. "Ja chodím aj v soboty a v nedele riešiť veci. A keď potrebujem niečo ohľadom tlačových vecí, tak sa s ňou stretnem v sobotu aj v nedeľu, aby sme riešili pracovné veci, inak sa s ňou nestretávam," komentoval šéf rezortu vnútra. 

K dôvodom rozchodu sa nechceli bližšie vyjadrovať. „Dôvody si nechám pre seba, ale netreba za tým hľadať žiadnu veľkú kauzu. Je to veľmi korektné a všetko je úplne v pohode. Dôvody sú medzi nami a máme veľmi fajn vzťah,“ povedala. „Netreba fabulovať, čo bolo príčinou,“ dodala hovorkyňa s tým, že nechce, aby jej absolútne nezmysly zasahovali do práce. 

Viac o téme: Jaroslav NaďBarbora Túrosová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu