Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VOĽBY 2020 Harabin vidí za neúspechom antikampaň: Hlina v KDH zatiaľ ostáva

Štefan Harabin
Štefan Harabin (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

BRATISLAVA - Volebný líder strany Vlasť Štefan Harabin vidí za neúspechom vo voľbách masívnu antikampaň médií a prieskumných agentúr. Vlasť by chcel viesť aj do ďalších volieb. Povedal to v nedeľu v relácii TV Markíza.

Alojz Hlina v reakcii na výsledky volieb povedal, že zatiaľ zostáva v KDH, funkcie predsedu sa vzdá. Jednotka Dobrej voľby Tomáš Drucker potvrdil, že strana pokračuje a v politike nekončí. Predseda Maďarského fóra, ktoré je súčasťou Maďarskej komunitnej spolupatričnosti, Zsolt Simon uviedol, že je potrebné vyhodnotiť situáciu a do budúcna vytvoriť jednotnú platformu, ktorá bude reprezentovať Maďarov. Je však podľa neho potrebné pomenovať veci, s Mostom-Híd ich rozdeľujú podľa Simona hodnotové otázky.

Podpredseda Mosta-Híd Ábel Ravasz v relácii skonštatoval, že OĽaNO je úplne nová výzva pre maďarskú politickú reprezentáciu na Slovensku. "Nemyslím si, že niekto bude kandidovať," reagoval na otázku, či bude kandidovať za predsedu Mosta-Híd. Je podľa neho potrebné, aby si strana zanalyzovala výsledky a postavila sa na nohy.

Viac o téme: AntikampaňIgor MatovičKDHŠtefan HarabinAlojz Hlina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu