Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Po útoku je v Richnave napätá atmosféra: Matka z osady sa vyjadrila k činu svojho syna (13)

K prípadu sa vyjadrila aj jedna z rodičiek chlapca, ktorý mal páchať násilie na 60-ročnej žene. Zobraziť galériu (2)
K prípadu sa vyjadrila aj jedna z rodičiek chlapca, ktorý mal páchať násilie na 60-ročnej žene. (Zdroj: Facebook/Polícia, reprofoto TV JOJ)

RICHNAVA - Celé Slovensko už vyše týždňa sleduje incidenty na východe, pri ktorých malo dôjsť k napadnutiu osôb. Jednou z nich je bitka v obci Važec, ktorá bola aj zaznamenaná mobilom, tá druhá sa odohrala v Richnave, kde mali napadnúť 60-ročnú ženu. Tá leží v nemocnici s vážnymi zraneniami.

Staršia pani dokonca skončila v nemocnici a má vážne zranenia. V obci Richnava to vyvolalo mimoriadne dusnú atmosféru. Už včera sme vás informovali, že v obci sa boli pozrieť aj niektorí politici z opozičného tábora a ani kotlebovci neboli výnimkou. Podľa TV JOJ sa dokonca na jednej ulici zišli zástupcovia ĽSNS a oproti ním skupina obyvateľov z osady.


Na Spiši napadli maloleté osoby staršiu ženu, hlavný aktér útoku je už obvinený


Priznanie matky

Stret týchto skupín sa zaobišiel bez incidentu. Rodičia 13-ročného Erika sa medzičasom na kameru vyjadrili aj k spomínanému útoku. Nepopierajú, že bol ten, ktorý celý konflikt spustil. Žena, ktorá bola napadnutá sa po ťažkých zraneniach a po páde z mosta medzičasom zotavuje v nemocnici. "Nie chlapca, ale pani mi je ľúto. On bol problémový chlapec. On od malička robil také k****iny, že sa to nedá vysvetliť," hovorí matka spomínaného maloletého Erika.

Matka chlapca sa vyjadrila na kameru
Zobraziť galériu (2)
Matka chlapca sa vyjadrila na kameru  (Zdroj: reprofoto tv joj)

Napadnutie staršej ženy

Na Spiši ešte v stredu (18.12.) brutálne napadli ženu, podľa polície je už hlavný aktér útoku obvinený. Polícia na sociálnej sieti informovala, že skupina štyroch maloletých osôb napadla staršiu ženu. Bližšie informácie k lokalite, kde sa útok stal, nateraz nešpecifikovala.


Brutálna bitka v obci Važec zachytená na videu: Na muža zaútočilo 10 ľudí, polícia ich obvinila


„Na miesto boli okamžite vyslané policajné hliadky, ktoré po príchode našli poškodenú 60-ročnú ženu s rozsiahlymi zraneniami, ktorej až do príchodu záchranárov poskytli predlekársku prvú pomoc. Zároveň získali informácie o popise a možnom pohybe podozrivých osôb, ktoré by mohli mať na uvedenej lúpeži priamu účasť,“ uviedla policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Viac o téme: RodičiaBitkaVyjadrenieRichnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu