Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Bartošová znovu na scéne: Konečne rozvod alebo len reklama?!

Iveta Bartošová - rozvedie sa? Zobraziť galériu (3)
Iveta Bartošová - rozvedie sa?

PRAHA – Bude rozvod?! Iveta Bartošová (44) si dnes opäť vyslúžila titulné stránky českých denníkov. Podľa svojho producenta v pondelok skočila na úrad a dala si opečiatkovať žiadosť o ukončenie manželstva s Jiřím Pomejem (45). Len či je to aj pravda...

Z blata do kaluže! Tak to vyzerá s mužmi okolo Ivety Bartošovej. Po svadbe s Jiřím Pomejem sa totiž novomanžel ujal funkcie manažéra a dal si záležať na tom, aby bola Iveta v novinách čo najčastejšie. Blondínka sa  mu však po pätnástich mesiacoch manželstva rozhodla vyhrážať rozvodom - priamo na titulnej strane českého denníka. Nakoniec ho nevykopla z postele, ale iba z manažérskej stoličky.

Keď speváčka uvoľnila Pomejeho z funkcie, začal za ňu komunikovať Jirkov kamarát Pavel Pásek. Stratégia však zostala rovnaká. Pásek púšťa do sveta senzačné správy a speváčka mlčí. Prípadne po niekoľkých dňoch informáciu dementuje, ako to bolo s exekúciou uvalenou na jej dom.

Pásek už médiám porozprával nielen o exekúcii, ale aj o Bartošovej plánovaných aktoch pre pánsky magazín a teraz prišila opäť na rad téma rozvodu. „Mali sme zraz v štúdiu a Iveta mi ten papier ukázala,“ povedal Blesku o rozvodovej žiadosti. Vraj ju speváčka podala v pondelok a má ju aj úradne potvrdenú.

Či je to pravda, vedia asi len Bartošová, Pomeje a Pásek. Iveta totiž nereagovala na naše telefonáty, ani esemes správy. Asi je zaneprázdnená nahrávaním nového albumu, ktorý bude čoskoro potrebovať reklamu...  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu