Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Bartošová sa vyzlečie donaha: Za akty chce 40 tisíc eur!

Iveta Bartošová nemá problém s nahotou. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová nemá problém s nahotou.

PRAHA – Opäť v Evinom rúchu! Kontroverzná česká speváčka Iveta Bartošová (44) zjavne nemá problém s nahotou. Dôkazom môže byť to, že sa rozhodla vystaviť svoje nahé telo na obdiv, aby jej závratný honorár od pánskeho magazínu pomohol v súčasnej nelichotivej finančnej situácii.

Len nedávno sme vás informovali o tom, že speváčka Iveta Bartošová má na svoj dom uvalenú exekúciu. Keď sa k tomu pridajú dlhy jej manžela Jířího Pomejeho, rodinka úžasných má o finančné problémy postarané. Z nepríjemností by ich mohla vytrhnúť lákavá ponuka od pánskeho magazínu, pre ktorý by sa speváčka ukázala v celej svojej kráse.

Iveta by sa mala objaviť na titulnej strane vianočného vydania. Celá záležitosť má však jeden háčik. Bartošovej, ale aj Pomejemu, sa honorár za nahotu máli. „Prišli s ponukou, tá však nezodpovedá našim požiadavkám,“ povedal pre denník Aha! speváčkin manžel. Iveta si údajne za nafotenie erotických fotografií vypýtala rovný milión českých korún, čo predstavuje približne 40 tisíc eur. Šéfredaktor časopisu pre pánov sa k tejto téme zatiaľ odmieta vyjadrovať. Informáciu o tom, že Iveta by mala byť "vianočným darčekom" pre čitateľov, však nepoprel.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu