Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Útoky na Zázrivého: Rozbil nám vzťah, išli sme sa brať!

Marián Zázrivý údajne stojí za rozpadom vzťahu Moniky a Martina. Zobraziť galériu (5)
Marián Zázrivý údajne stojí za rozpadom vzťahu Moniky a Martina.

POPRAD – Robil si zálusk na zadanú?! Marián Zázrivý (36), ktorý sa zviditeľnil vďaka šou Česko Slovensko má talent, musí v týchto dňoch riešiť nepríjemnú situáciu. Monika Piekelnická (23), ktorú operný spevák prezentuje ako svoju novú lásku, si totiž donedávna plánovala budúcnosť s iným mužom. Ako nám povedal jej bývalý snúbenec, rozoštval ich práve Zázrivý.

Láska s trpkou príchuťou! Marián Zázrivý označil stretnutie s mladou učiteľkou hudby za osudové. A aby toho nebolo málo, svoj nový objav prirovnal k anjelovi. V súvislosti so vznikajúcim vzťahom sme však zistili, že Monike začal nadbiehať v čase, keď bola ešte zadaná. Dokonca zdieľala s mladým učiteľom a zároveň študentom herectva Martinom (21) spoločnú domácnosť, pripravovali svadbu. Preto mladíka  naštvali Zázrivého vyjadrenia týkajúce sa novej známosti a toho, že je jeho nová láska nešťastná a opustená.

Ako tvrdí Martin, všetko bolo úplne inak. Účastník jojkárskej šou vraj zavádza. „Zázrivý nehovorí pravdu. Monika nebola na lavičke sama tak, ako prezentuje. Bol som tam aj ja. Oslovil som ho ako prvý, potom sme sa dali do reči,“ povedal nám. Ako ďalej dodal, so Zázrivým vraj chceli rozbehnúť spoluprácu. Tá sa napokon nekonala. „Zrušil som to, pretože Moniku neprestal otravovať – vyznal jej lásku a chcel, aby sa ešte raz stretli,“ dodal Martin.

Mladík priznal, že vzťah s Monikou im v tom čase škrípal. Zázrivého záujem o dievčinu, ktorá je o trinásť rokov mladšia, však vníma ako dôvod, prečo ho snúbenica bez vysvetlenia definitívne opustila. „Povedal jej, že je psychotronik. Vraj zo mňa cíti zlú energiu. Že ona sa kvôli mne len trápi. Nebral ohľad na to, že sme boli pár, keď nás stretol," poznamenal Martin.

Keď sme sa Zázrivého opýtali, či Martina pozná a čo hovorí na jeho obvinenia, zareagoval veľmi stroho. Povedal len: „To je taký chlapec, on je veľký nešťastník." Zaujímavé je, že na ďalšie otázky odmietol odpovedať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu