Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zázrivý je stále sám: Viem, prečo ma ženy nechcú!

Marián Zázrivý je stále bez ženy. Zobraziť galériu (3)
Marián Zázrivý je stále bez ženy.

POPRAD – Napriek tomu, že sa po skončení šou Česko Slovensko má talent začalo nežné pohlavie o Mariána Zázrivého (36) viac zaujímať, naďalej žije bez partnerky. Spevák nám prezradil dôvod, prečo je stále sám.

Nie je žiadnym tajomstvom, že si Marián Zázrivý túži založiť rodinu. No chýba mu partnerka. Ako nám prezradil, ženy na ulici ho síce často zastavujú, no nič perspektívne sa nečrtá. „Oslovia ma, blahoželajú mi, ale viac sa o mňa nezaujímajú,“ povedal smutne.

Za slabým záujmom zo strany opačného pohlavia vidí nedostatok financií. „Keby som mal prácu, nejaké to zázemie, tak by to bolo iné. Človek musí z niečoho žiť, nie je to len o citoch. Dúfam, že nezostanem sám,“ dodal s nádejou v hlase.

Zarážajúce však je, že hoci mal najnovšie Zázrivý príležitosť zarobiť si, pracovnú ponuku od istej umeleckej školy odmietol. „Venujem sa teraz štúdiu hudby, snažím sa riešiť si vlastný repertoár. Okrem toho mám ešte stále nejaké zmluvy s televíziou,“ vysvetlil topkám Marián.

Finalista šou Česko Slovensko má talent už bol raz ženatý. Vzťah s manželkou Zulzifar mu vydržal 14 rokov. Prednedávnom sa však rozviedli. Jedným z dôvodov bol údajne aj fakt, že mali finančné problémy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu