Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Trpké Vianoce Zázrivého: Osamelý a smutný!

Marián Zázrivý je aj na Vianoce sám. Zobraziť galériu (4)
Marián Zázrivý je aj na Vianoce sám.

POPRAD – Neradostné sviatky! Marián Zázrivý (36), ktorý takmer vyhral šou Česko Slovensko má talent, nemá veľa dôvodov tešiť sa na Vianoce. Ako nám prezradil, dnešný Štedrý deň zrejme prežije úplne sám!

Marián Zázrivý bol výraznou postavou šou Česko Slovensko má talent. Citlivý spevák predviedol nevyrovnané výkony a nedarilo sa mu ani v súkromí. Po nešťastnom rozvode s manželkou Zulfizar totiž býval u sestry a nemal kam inam ísť.

Zisťovali sme preto, či aspoň sviatky budú pre neho šťastné a veselé. „Keď je človek sám, tak sú Vianoce smutné, veselé sú, keď je človek s rodinou a s priateľmi,“ povedal nám Marián.

A hoci sme sa s ním skontaktovali len dva dni pred Štedrým dňom, nemal predstavu, ako ho strávi. „Som prakticky sám, nemám nijaký zvláštny program. Budem relaxovať, meditovať. Cez Vianoce zvyknem niekam zájsť posedieť alebo sám idem do kostola,“ prezradil nám otvorene.

Smutné je, že svoju sestru vôbec nespomenul. Prišla na ňu reč až vtedy, keď sme sa my spýtali, či nebude sviatky tráviť s ňou. „Neviem, ako to bude. Aj ma jedna rodina pozvala, aby som bol s nimi. Asi tá hlavná večera bude so sestrou a potom neviem, kam ma nohy povedú,“ uvažoval o Štedrom dni spevák.

Pri týchto neveselých slovách sa topky.sk snažili vyvolať v Mariánovi aspoň nejakú peknú spomienku. Spýtali sme sa preto na jeho najkrajšie Vianoce v živote. „Také si ani nepamätám,“ začal Marián. Nakoniec si však predsa len spomenul. „Asi s mojou mamou boli najkrajšie, keď ešte žila. Ona spievala, piekla, varila, mala takú energiu a vedela vytvoriť atmosféru,“ prezradil nám Zázrivý.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu