Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Zázrivý už na exmanželku nemyslí: Nová rodina a žena!

Zázrivý túži po novej láske. Zobraziť galériu (4)
Zázrivý túži po novej láske.

BRATISLAVA – Túži po láske! Marián Zázrivý (36) prezradil v rozhovore pre TOPKY TV, že by si rád našiel priateľku a založil si rodinu. Aké má spevák predstavy o svojom ďalšom živote?

O Mariánovi Zázrivom je známe, že rozvod s manželkou Zulfizar niesol ťažko. Hoci sa k nej chcel po rozchode vrátiť, ona mu už druhú šancu nedala. Ako sa však najnovšie zdá, Popradčan sa rozhodol dať definitívnu bodku za stroskotaným vzťahom. A plánuje začať odznova.

„Chcem spoznať niekoho nového. Stretnúť dobrého človeka, ktorý mi bude oporou. Rovnako tak aj ja jemu. To je to najkrajšie, čo môže byť,“ netajil spevák. Dokonca by sa nebránil ďalšej svadbe. „Veľmi by som chcel mať rodinu,“ načrtol svoju predstavu o ideálnom živote.

Marián sa s topkami tiež podelil o to, ako by mala vyzerať jeho partnerka. „Záleží hlavne na charizme a na tom, či by sme sa priťahovali ako ľudia,“ povedal Zázrivý, ktorý možno pôjde hľadať lásku do Čiech. Zvažuje totiž, že by sa tam presťahoval. Dôvod? Vraj má od západných susedov množstvo pracovných ponúk. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa bude jeho súkromný život vyvíjať.

Sledujte TOPKY TV: Zázrivý o svojich túžbach a o tom, čo ho čaká!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu