Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bývalá manažérka hotela vystríha: Nikdy nepoužívajte šampón v hotelových sprchách!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Existuje nechutný dôvod, prečo bývalá manažérka hotela odmieta používať šampón a kondicionér umiestnené v hotelových sprchách. Podľa jej slov je bezpečnejšie používať špeciálne pumpičky, ktoré dokáže otvoriť iba personál. Aj ostatní kolegovia z odvetvia sa podelili o zaujímavé postrehy z hotelov.

Melissa Hanksová, ktorá niekoľko rokov pracovali v hoteli, prezradila, že by sa nikdy neumyla šampónom a kondicionérom v hotelových sprchách. So svojimi sledovateľmi na TikToku sa pravidelne delí o spletitosti tohto odvetvia a poskytuje niekoľko dôležitých rád pre nevedomých cestovateľov. "Nikdy nepoužívam plniteľné fľaštičky šampónov a kondicionérov, ktoré sú v sprche. Ľudia do nich mohli dať čokoľvek, ja som tam videla krém Nair a bohvie čo ešte," povedala Hanksová v jednom zo svojich videí. Nair je krém na odstraňovanie chĺpkov, ktorý funguje tak, že chĺpky rozpustí, aby ste ich mohli len jednoducho zotrieť.

@melly_creations Replying to @sodickstracted As a former hotel manager here are additional items I won't use. #hotels #hotelstay #dontuse #advice ♬ Cupid – Twin Ver. (FIFTY FIFTY) – Sped Up Version - sped up 8282

V jednej z fľaštičiek Melissa dokonca videla telesné tekutiny. Problémom je, že tieto fľaše sa dajú ľahko otvoriť, a tak s nimi môže manipulovať ktokoľvek. Bývalá manažérka následne ukázala ďalší typ pumpičky na toaletné potreby, ktorá je bezpečná na používanie, pretože ju môže uzamknúť a doplniť, resp. vyprázdniť iba personál. 

Mnohí ľudia zostali pri sledovaní videa v šoku. "Nikdy by mi nenapadlo, že to ľudia urobia," napísal jeden z komentujúcich. O svoje príbehy a rady sa v komentároch podelili aj iní pracovníci hotelov. "Po tom, čo som bola chyžnou v hoteli, už nikdy nechcem v žiadnom z nich zostať," prezradila jedna žena. "Pracovala som tri týždne ako upratovačka v hoteli, povedali mi, aby som len ustlala postele, nie ich vyzliekla. Vôbec neverím hotelom," potvrdila ďalšia. "Pracoval som v jednom rezorte a videl, ako chyžná utierala záchod a potom tou istou handrou utrela kanvicu na kávu! Doteraz som z toho znechutený," zaklincoval to iný komentujúci.

Viac o téme: ŠampónHotelHygiena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu