Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Totálne znechutenie mladíka počas dovolenky na Cypre: V hoteli otvoril chladničku a v nej... HNUS!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Vloger Simon Wilson sa vo videu na TikToku podelil o svoje zážitky z hotela na Cypre. Znechutilo ho úplne všetko od čistoty, cez obsah chladničky až po vetranie v kúpeľni. Niektorí užívatelia vyjadrili pochyby, či video naozaj vzniklo na Cypre, pretože v súvislosti s týmto ostrovom majú veľmi dobré skúsenosti.

Dovolenkár Simon zdokumentoval, čo všetko na neho čakalo počas nedávnej dovolenky v hotelovej izbe na Cypre. Koberec bol natoľko zaprášený, že keď po ňom prešiel, jeho údajne ponožky vyzerali ako prachovka. "Táto podlaha nebola povysávaná od otvorenia hotela," poznamenal. Potom sa obrátil na svojho kamaráta s otázkou: "Čo si myslíš o tejto hotelovej izbe?" A sarkastická odpoveď znela: "Hviezdna." 

Vo videu vidno záber na chladničku, ktorá je úplne prázdna a na poličke je uložený iba kúsok smradľavého syra. V kúpeľni zas Wilson ukázal niečo, čo vyzerá ako ventilácia priamo vedľa sprchy. Nakoniec je to ale len okno. 

Mnohí komentujúci uviedli, že Simon nemohol byť v hoteli, ale nejakom moteli alebo ubytovni. "Cyprus ponúka úžasné a luxusné štvor a päťhviezdičkové hotely. Tento medzi ne nepatrí a je to pravdepodobne  nejaký motel," píše jeden užívateľ. "Títo ľudia našli najlacnejší hotel na Cypre. Bol som tam v mnohých hoteloch a všetky sú super čisté," poznamenal ďalší. 

Viac o téme: DovolenkaHotelCyprus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu