Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nechutný trapas počas videohovoru vedkyne: Sledovali ju laureáti Nobelovej ceny, keď sa stalo... NO FUJ!

(Zdroj: TikTok/myphdexperience)

HERTFORDSHIRE - Vedkyňa zažila pravdepodobne najtrápnejší moment vo svojej kariére uprostred videohovoru pred viac ako 30-tisícmi sledujúcimi vrátane laureátov Nobelovej ceny či vedcov svetovej triedy. Všetko by zrejme dopadlo dobre, keby ju počas jej príhovoru neprehlušil pes svojím hlasným zvracaním.

Ellie Hurerová je doktorandkou štrukturálnej biológie a hosťujúcou lektorkou na University of Hertfordshire v Anglicku. Nedávno bola účastníčkou panelu počas virtuálneho ceremoniálu European Inventor Award, kde mala porozprávať o kariére vo vede. Jej videohovor pred tisíckami sledovateľov však prerušil jej pes, ktorý si vybral tú najnevhodnejšiu chvíľu na hlučné zvracanie. "Je skvelé byť vedcom a vynálezcom," začala Hurerová, keď jej slová domáci miláčik prerušil hlasným dávením. Mladá žena sa priblížila ku kamere v snahe zamaskovať hluk, ale márne.

@myphdexperience I cant even watch it anymore because i cringe so much 😂🥲 #dogbarf #funnydog #funnydogs #zoommeetingfails #embarrassing ♬ original sound - Ellie Hurer

Svoj zážitok nabrala odvahu zverejniť na svojom TikToku až o rok neskôr. Video zaznamenalo už milióny zhliadnutí a množstvo zväčša pobavených komentárov. "Znie to ako exorcizmus," okomentoval dávenie psa jeden z komentujúcich. "Haha, roztopil by som sa priamo na mieste a už by som sa nespamätal. Znie to ako scéna z Walking Dead," podotkol ďalší. 

Viac o téme: PesTrapasZvracanieVideohovorZoom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu