Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Priateľ ju požiadal o ruku tým istým prsteňom ako svoju ex: Tá ale zúrila!

(Zdroj: Getty Images)

BRITÁNIA - Budúca nevesta ostala šokovaná, keď ju najlepšia priateľka upozornila na fotografiu na sociálnej sieti, na ktorej je jej snúbenec odfotený so svojou bývalou a tá má na ruke jej snubný prsteň.

Ako uvádza Mirror, 25-ročná žena tomu spočiatku nechcela uveriť, no neskôr konfrontovala svojho snúbenca. Jej snúbenec jej vraj nikdy nevysvetlil ako sa s bývalou priateľkou rozišli. Fotografia bola stará 3 roky. Tvrdil jej, že je paranoidná, že nemá sledovať cudzie účty. Po hádke však nakoniec uznal, že je to rovnaký prsteň, ale nevidel v tom žiaden problém.

"Tiež mi povedal, aby som mu bola vďačná za to, že ma požiadal o ruku, a že by som preňho mala prestať byť taká 'rozmaznaná princezná'. Ženy by mali byť vďačné za to, že dostali taký pekný prsteň."

Keď sa so svojím problémom zdôverila na sociálnych sieťach, sledovatelia jej poradili, že je úplne v práve, ak nechce nosiť jeho prsteň. Označil ju za rozmaznanú a paranoidnú, keď ho iba žiadala o úprimnosť. Preto si má veľmi dobre rozmyslieť, či s takým mužom chce stráviť zvyšok svojho života.

Aj ďalší naliehali, aby si ženy nebrali mužov zo zúfalosti. Nemali by mať problém s komunikáciou aj o histórii ich vzťahov a obchádzať mužov, ktorí klamú ženám priamo do tváre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu