Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pikantný kasting: Filmári hľadajú mužov s takýmito penismi! Môžu stať hviezdami nového dokumentu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Muži s výnimočne veľkým prirodzením sa môžu presláviť v najnovšom dokumente. Tvorcovia totiž vyhlásili kasting pre záujemcov. Nezáleží na etnicite či sexuálnej orientácii, dôležité je mať abnormálne veľký penis. Cieľom dokumentu je upozorniť na problémy, ktorým muži s takýmito "prednosťami" čelia.

Britská produkčná spoločnosť Spun Gold vyhlásila nezvyčajný kasting. Aktuálne pracuje na dokumente s názvom Too Large For Love (Príliš veľký pre milovanie) o ľuďoch s výnimočne veľkými penismi, informuje denník The Independent. Podľa inzerátu, ktorý bol zverejnený na kastingovej stránke Lost in TV, spoločnosť hľadá účastníkov starších ako 18 rokov akejkoľvek sexuality alebo etnického pôvodu, ktorí majú veľké prirodzenie.  

Pikantný kasting: Filmári hľadajú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

"Nedávny prieskum zistil, že takmer polovica mužskej populácie si želá väčší penis. Takže väčší penis rovná sa lepší život, nie? Ale nie je to vždy tak," uvádza sa v upútavke na dokument, ktorého cieľom je priblížiť skryté problémy života s veľmi veľkým penisom. "To, ako veľký úd ovplyvňuje všetky aspekty života vrátane toho sexuálneho a aká pomoc existuje pre tých, ktorí to potrebujú, to všetko sa dozviete v novom dokumente," znie v reklamnom spote. 

Pikantný kasting: Filmári hľadajú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Predstavitelia Spun Gold tvrdia, že chcú hovoriť s ľuďmi s pozitívnymi aj negatívnymi skúsenosťami s veľkým penisom. Dokument bude posledným z dlhého radu sexuálnych relácií v britskej televízii. V roku 2020 sa dokumentárny film Me and My Penis (Ja a môj penis) vysielaný v televízii Channel 4 stal prvým britským programom, v ktorom bol odvysielaný stoporený penis.

Viac o téme: DokumentPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu