Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Blondínka prichystala pre manžela pikantné prekvapenie: Otvorila dvere jeho auta a tam... ó nie!

(Zdroj: TikTok/kenzielynnsmith)

LOS ANGELES - Žena, ktorá chcela svojho manžela prekvapiť tým, že sa obliekla do sexi spodnej bielizne, nakoniec sama zažila šok, a to poriadne nepríjemný. Nevedela totiž, že manžel príde domov aj so svojou starou mamou. Celý incident nahrala na video, ktoré neskôr zverejnila na TikToku. Zábery mnohých pobavili.

Američanka Mackenzie Lynn Smithová sa rozhodla, že manžela privíta doma v spodnej bielizni a svoje plány podrobne opísala vo videu. "Idem sa prezliecť. Bude tu o pár minút. Dúfajme, že sa mu to bude páčiť," uviedla. Po celý čas kamerovala, pretože chcela zachytiť mužovu reakciu. 

Keď sa prezliekla do spodnej bielizne, netrpezlivo čakala, kedy zaparkuje auto pri dome. "Dobre, práve zastavil, ale musím sa uistiť, že moji susedia nie sú vonku. Ó môj bože, ja sa bojím," pokračovala a rozbehla sa k autu. Ukázalo sa však, že jej susedia boli najmenšou starosťou. Manžel si totiž začal neveriacky zakrývať tvár rukou a nemotorne Mckenzie pozdravil. Tá sa zmätene spýtala, čo sa deje, ale vzápätí na to prišla aj sama, keď ju zo zadného sedadla pozdravil ďalší hlas. "No ahoj, zlatko," povedala mužova stará mama, ktorá tam bola preto, lebo sa chcela previesť na vnukovom novom aute. 

Od zverejnenia bizarného videa získalo neuveriteľných zhruba 18 miliónov zhliadnutí. Niektorí užívatelia zapochybovali a uviedli, že celý incident bol zinscenovaný. Iní zas o pravosti videa nepochybovali a pobavili sa pri jeho pozeraní, pretože sa im páčila reakcia starej mamy. "Babka ten outfit na sto percent schválila," napísal jeden z komentujúcich. "A ona (Smithová) sa bála o susedov," uviedol ďalší.

Viac o téme: ManželSpodná bielizeňTrapasPrekvapenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu