Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Bývalá učiteľka (32) si nevie nájsť prácu: Som príliš sexi, toto sa stáva chlapom v mojej prítomnosti

(Zdroj: Instagram/amy.kupps93)

RALEIGH - Instagramová modelka prezradila, že si nedokáže zohnať normálnu prácu, pretože je príliš sexi. Tvrdí, že muži sú v jej prítomnosti nervózni a nedokážu sa s ňou rozprávať. Najprv pôsobila ako učiteľka, no keď jej nadriadení zistili, že má účet na platforme OnlyFans, vyhodili ju. No a teraz má problém zamestnať sa.

Tridsaťdvaročná Amy Kuppsová zo Severnej Karolíny pracovala ako učiteľka histórie pre žiakov vo veku 13 - 14 rokov. Keď však riaditeľ školy zistil, že si privyrába na OnlyFans, vyhodili ju. Po odchode z práce povedala, že je pre ňu ťažké si nájsť inú, pretože fakt, že vyzerá úžasne, jej údajne spôsobuje problémy pri pohovoroch. "Byť taká sexi bol pre mňa vždy trochu problém. Teraz je o to väčší, že si kvôli tomu neviem nájsť novú prácu, lebo som príliš zastrašujúca pre mužov, s ktorými komunikujem na pohovoroch," vyhlásila sebavedomá Američanka.

Spomenula napríklad svoj pohovor v obchode, ktorý sa neskončil dobre. Manažér, ktorý s ňou viedol rozhovor, totiž veľmi znervóznel, nekontrolovateľne sa potil a triasol. Neskôr vstal, aby šiel na toaletu a vyzeral, že je vzrušený. "Keď sa vrátil, náhle ukončil rozhovor tým, že povedal, že nie som kvalifikovaná," prezradila Amy s tým, že manažér jej odporučil prácu modelky, na ktorú by sa podľa neho dokonale hodila. Hoci ju modeling na OnlyFans baví, priznala, že i tak by sa rada po pracovnej stránke pustila do niečoho trvalejšieho. "Rada pôsobím na OnlyFans a vyzerám ako brunetka Barbie, ale keďže už viac neučím, musím si nájsť skutočnú prácu, aby som mala zdravotné poistenie." 

Kedykoľvek ale pohovor vedie muž, nedopadne to dobre. Muži, s ktorými sa stretáva, majú často tieto reakcie: zrazu sa začnú potiť, znervóznejú, červenajú sa a chvíľami si strkajú ruky do vreciek na nohaviciach. Nedávno sa Amy pokúšala získať prácu v predajni automobilov, keď sa jeden z mechanikov na ňu pozeral pri šoférovaní klientskeho Mercedesu a rozbil ho priamo o garážové dvere. 

Mladá žena momentálne plánuje zväčšenie poprsia na veľkosť 34 FF, čo podľa nej jej problém ešte zhorší. Aj keď to môže byť frustrujúce, na druhej strane stretnutia s mužmi miluje. "Cítim sa ešte sebavedomejšie, keď viem, že moje telo má na ľudí taký vplyv. Je to skoro ako keby som kúzlila. Myslím si, že som super múdra, ale chlapi sa nevedia vynadívať na môj malý pás, veľké vylepšené poprsie a vylepšené pery," dodala Kuppsová, ktorá sa nedávno rozviedla. 

Viac o téme: ModelkaAmy Kupps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu