Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Policajtka po 14 rokoch sekla s lovom zločincov: Teraz ju živia sexi FOTO, toľkoto si zarobí za mesiac

Expolicajtka sa odhaľuje na Instagrame
Expolicajtka sa odhaľuje na Instagrame (Zdroj: Instagram/theleaway)

STAMFORD - Leanne Carrová sa štrnásť rokov živila lovením zločincov. Potom sa však tridsaťsedemročná žena rozhodla vymeniť zbrane za sporé ​​oblečenie a zarábať si peniaze online. U svojich fanúšikov má úspech, tí sú za jej pikantné zábery ochotní platiť značné sumy peňazí.

Bývalú policajtku teraz na Instagrame sleduje takmer 170 000 ľudí. Carrová tam inšpiruje svojich fanúšikov fotkami v bikinách, ukazuje sa pri športe a zverejňuje momentky zo svojho každodenného života.

Blondínka, ktorá pochádza z anglického grófstva Lincolnshire, sa pred časom rozhodla skúsiť šťastie aj na OnlyFans. Zverejňuje tam erotický obsah, ktorý si môžu prezerať len užívatelia, ktorý zaň zaplatia. Momentálne má len 150 sledovateľov, čo jej vynáša v prepočte necelých 2000 eur mesačne. 

Britka tvrdí, že odišla z policajného zboru pre šikanovanie a obťažovanie. To je jej verzia príbehu. Faktom je, že si vzala v roku 2018 nemocenskú dovolenku, ktorú ale podľa svojich kolegov využila na cestovanie po celom svete a dosť nerozumne zverejňovala fotografie z výletu na internete. Jej nadriadení sa tak dozvedeli, že nie je vôbec chorá, len si očividne chcela spraviť dlhšie voľno. 

Odvtedy sa Carrová spolieha na silu internetu: Svoj obsah streamovala na Twitteri, zverejňovala videá na YouTube a predovšetkým, v povolenom rozsahu, ukazovala kožu na Instagrame.

Viac o téme: PolicajtkaOnlyFansLeanne Carr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu