Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Učiteľka (25) spávala so svojím žiakom (14): Otrasné reči! Chlapcovi robila zo života peklo

Fatinah Hossainová Zobraziť galériu (2)
Fatinah Hossainová (Zdroj: Sussex Police)

BRIGTHON - Súd v anglickom Brightone odsúdil dvadsaťpäťročnú učiteľku, ktorá mala sexuálny pomer so svojim štrnásťročným žiakom. Podľa výpovede známych odsúdená v minulosti veľmi rada vtipkovala o sexuálnom apetíte jej neplnoletých študentov. Vzhľadom na jej vzdelanie a kariérne smerovanie si však nikto z jej okolia nedokázal predstaviť, že by bola schopná správať sa perverzne.

Učiteľka Fatinah Hossainová si odsedí trest v trvaní päť rokov a štyri mesiace po tom, ako sa priznala, že sa sexuálne stýkala so svojim neplnoletým žiakom a marila priebeh vyšetrovania. Na škole vo West Sussexe pôsobila iba krátkych trinásť mesiacov a jej priatelia majú v živej pamäti, že opisovala svojich žiakov ako „nadržaných dospievajúcich chlapcov, ktorí s ňou v triede flirtujú". Avšak od ženy, ktorá má magisterský titul z kriminológie a plánovala sa realizovať v oblasti duševného zdravia detí, prijímalo jej okolie vtip o tínedžeroch s rozbúrenou hladinou hormónov s úsmevom.

Profesorka (25) sa omylom vyspala so svojím študentom: Vošla do triedy a takmer sa prepadla od hanby

„Viete si predstaviť, aké sú deti v tomto veku, takže to vyzeralo ako vtip. Je nechutné pozerať sa späť, keď viem, čo urobila. Mala manipulatívnu črtu a neovládala sa, najmä ak sa cítila ohrozená. Občas tiež pôsobila zo sexuálnej stránky naivne,“ uviedol podľa portálu Daily Mail zdroj z jej okolia a dodal, že jej zamilovanosť hraničila s posadnutosťou. Počas vyšetrovania nepríjemnej kauzy vysvitlo, že učiteľka bola tehotná, chcela všetko ukončiť, snažila sa študenta podplatiť, aby nič nepovedal polícii a vyhrážala sa, že fyzicky ublíži nielen jemu, ale aj jeho rodine.

Fatinah Hossainová
Zobraziť galériu (2)
Fatinah Hossainová  (Zdroj: Sussex Police)

Hossainová bol zatknutá v júni 2020, iba 13 mesiacov po tom, ako začala pôsobiť na škole ako študijný dozor. Vzťah so žiakom vraj trval niekoľko mesiacov. Polícia zatkla učiteľku v pekárni miestneho supermarketu, kde pracovala na čiastočný úväzok popri výkone učiteľského povolania. Jej nadriadení uviedli, že raz ju museli poslať domov po tom, ako sa pred očami zákazníkov pobila s kolegom.

Na sociálnych sieťach si vytvorila viaceré falošné identity a vyhrážala sa chlapcovi, s ktorým mala pomer, ako aj ďalším žiakom. V jednej z nich predstierala, že je štrnásťročné dievča a kontaktovala aj rodinu svojej obete. Sudca Jeremy Gold povedal, že Hossainová „spustila celkom pozoruhodnú kampaň obťažovania“, ktorá bola „neúnavná, rozsiahla a zlomyseľná"

Po výkone trestu zostane evidovaná v registri sexuálnych delikventov na dobu neurčitú a desať rokov bude pod dohľadom kriminalistov z oblasti sexuálnej prevencie Podriadiť sa musí aj príkazu platnému na dobu neurčitú, ktorý jej zakazuje akýkoľvek kontakt s obeťou a niekoľkými ďalšími osobami a zároveň má zakázaný vstup do určitých oblastí. „Bolo to dlhotrvajúce a znepokojujúce a sme radi, že došlo k spravodlivosti pre chlapca a niekoľkých ďalších ľudí, ktorí uviazli v sieti klamstiev a manipulácie odsúdenej,“ uviedol policajný detektív Leigh Rankin.

Viac o téme: SexŽiakObťažovanieUčiteľkaPolícia Súd Fatinah Hossainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu